Jelena Karleuša, poznata srpska pop diva, televizijska osobnost i modna dizajnerica, rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, ostavlja značajan trag na regionalnoj estradnoj sceni. Poznata po svom kontroverznom stilu i uspješnoj karijeri, Karleuša je također aktivna na društvenim mrežama i često se pojavljuje kao sudija u muzičkim takmičenjima. Kao majka dvoje dece, Jelena je postala važna figura u javnom i kulturnom životu.

Nedavno se pojavila u emisiji “Glee Show” na Kuril TV, gdje je dala svoje mišljenje o nekoliko javnih ličnosti. Karleušin jedinstveni stil došao je do izražaja kroz njen interes za neke ličnosti, dok je prema drugima iskazala simpatije. Komentarišući Teu Tairović, Marinu Tukakovic, Nućija, Mayu Berović i Acu, Jelena je pokazala svoj karakterističan pristup, kombinirajući oštroumnost i direktnost.

Karleušin komentar o Tei Tairović, uz pitanje “Je li ovo Bijonse?” i primjedbe o Tei Terovic i Marini Tukakovic, odražavaju njen hrabar i iskren pristup. Osvrnula se i na Nućija, ističući kako je stekao njene simpatije gestom prema Seki, dok je Maya Berović opisana kao kombinacija loše plastične operacije i društvenih mreža. Naposljetku, Aca je nazvan legendom i sinonimom za hitove i dugotrajnu karijeru.

Karleušin nastup u emisiji bio je primjer njenog uticaja u svetu zabave, potvrđujući njenu ulogu kao utjecajne i prepoznatljive figure na estradnoj sceni.

Oglasi - Advertisement