Srpski teniser Novak Đoković izaći će na teren u sredu oko 11 časova i odmeriti snage sa Aleksejem Popirinom za plasman u treće kolo Australijan opena.Neke zanimljive stvari se mogu videti sa današnjeg treninga.Fotografija zabrinutih ljudi. Znamo da je Đoković tokom Fed kupa imao problema sa zglobom, a potom se prehladio, a današnji vandnevni trening pokazao je da i dalje ima poteškoća.

Na treningu smo videli da je fizioterapeut Mijan Amanovich morao da masira Novakova leđa, levu lopaticu, jer mu je tu bilo tesno. Takođe, videli smo koliko se Đoković trudio da istegne vratne mišiće, pa možda nije dobro spavao i sve će biti u redu pred meč protiv Popirina.

Podsjetimo, Novak Đoković je u prvom kolu Australian Opena savladao mladog hrvatskog tenisera Dinu Przymića rezultatom 3:1, što je bilo mnogo teže nego što se očekivalo, ali dobra vijest je da nakon četiri sata igre ima malo više vremena za odmor. Zbog novih pravila na Australijan openu, Đoković počinje meč u nedelju, a zatim će se odmarati skoro 72 sata dok ne izađe na teren u večernjem meču u sredu, koji je jutarnji meč po srpskom vremenu. ).

Ako Đoković nokautuje i Popyrina, koji je o njemu imao loše mišljenje prije meča, to ćemo vidjeti u petak u obračunu Tomasa Martina Echeverrija i Gaela Monfisa. Imao je savršene rezultate protiv obojice.

Oglasi - Advertisement