Pevačica i bivša takmičarka Evrovizije Danica Krstić ranije je otkrila da se uspaničila kada ju je dečko zaprosio i na početku rekao „ne“, ali je kasnije ispravio grešku, a nedavno je izgovorila sudbonosno „da“.

Sada, nakon vjenčanja, otkriva kako je iznenađena detaljima svoje prve bračne noći. Uprkos venčanju, Danica je otkrila da je sve na njoj i dalje isto kao i pre.

“Apsolutno ništa se nije promenilo jer supruga i ja živimo zajedno četiri godine. Znamo se dugo i ja sam to gledao kao mrtvo slovo na papiru, ali sada je vreme i moramo da napravimo žurku i mi Srbi volimo velike žurke. Morali smo da napravimo veliku žurku za porodicu i prijatelje”, rekla je Danica i naglasila da se zapravo udala da bi mogla da napravi žurku.

“Pa, šta još? Šalim se, Nicola i ja smo obično vrlo opušteni privatno, ne opterećujemo se previše tim stvarima, već zbog naše porodice. Jedino sam dijete, ali stvarno volim žurke. Nemam često priliku da prisustvujem ovim događajima, ali volim i da ih organizujem. Odlično se zabavljamo”, priznaje ona.

Danica će se sigurno sjećati raskola svog velikog svadbenog slavlja, ali i lošeg osjećaja na kraju noći: „U suštini, samo se sjećam da je bila odlična zabava jer sam bila u krugu gostiju Trčkarala, kolege, mogu Ne smiri se.Vrijeme je za drijemanje, sad je šala na podijumu, sad moramo da se držimo bontona, sad nasmijana, sad slikanje, sad je svadba. Kakav je nered “Stalno razmišljam u glavi sam mislio, ali znao sam da me posle venčanja bole noge sedam dana, skačući i skačući i leteći okolo. Jedino što mi je bitno je da se osjećam kao da smo se svi dobro, sretno i zabavno proveli. „Danika.

Sada kada je zadovoljna terminom venčanja, Danica je za mart najavila još jednu žurku – “Kad budu mladenci, napravićemo još jednu žurku”, smeje se pevačica.

Danica je, po sopstvenom priznanju, prespavala prvu bračnu noć, a otkrila je i šta je njen suprug spremao: “Kada sam stigla kući, skinula sam šminku, skinula se i otišla da spavam. On je ostao sa mnom. kum Zajedno. Bili su budni do 4 ujutru, do 2 ujutru, kao da me nije bilo… prije nego sam tapkala štiklama jer noge nisu bile tu”, priznala je kroz smijeh Danica i napomenula da nije. Ne brojite pare, Tradicionalni novi srpski svadbeni običaj:

“Ne, rekao sam da to nije moguće. To možete raditi samo kada se odmarate. Uostalom, mi ne održavamo vjenčanja zbog novca, već radi zabave.”

Oglasi - Advertisement