Nakon što je porodica Mihajlović prvi put proslavila Svetog Nikolu bez Siniše, Arijana Mihajlović je dala intervju italijanskim medijima u kojem joj je duboko nedostajao pokojni suprug. Priznaje da se i nakon godinu dana i dalje osjeća kao da je tu…

“U početku je bilo strašno. Osjetila sam to po cijeloj kući… Tada sam odlučila da se neću onesvijestiti”, rekla je Arijana za časopis Chi, prisjećajući se svoje četverogodišnje borbe s rakom. Ona je sa svojim mužem.

“U bolnici sam skoro četiri godine. Moj muž je imao dvije transplantacije koštane srži i radovao se dobrim pretragama. Nedelju dana prije smrti pretrčao je deset kilometara, da se srušim i upadnem u depresiju? Ne, Siniša je rodjen ratnik,hrabro je istrajao do zadnjeg trenutka.Izgubio je u proslom kolu,taman kada smo svi mislili da je dobio utakmicu i sve ce biti u redu.Njegova porodica je bila uz njega, nisu nakon rastave sta doživeo je da postaje deda…”

Vidimo kako cela porodica slavi zajedno, a najstarijoj ćerki Viktoriji posebno nedostaje tata. A pravi nasljednik njegovog oca bio je njegov sin Duchamp. “Viki je bila najstarija, ali i najranjivija. Imala je posebnu ljubav prema njemu. Znala je da kaže: ‘Nikad neću naći dečka kao što je tata.’ “Virginia je postala majka i udala se za dugogodišnjeg izbora. On je bio fudbaler i igrao je u Đenovi. Toussaint je bio moj zaštitnik i postao je kao njegov otac: isto se oblačio, iste su visine i boks ublažava stres. Nicolas je najmlađa i najdraža”, rekla je Aryaina za Chi.

Pored slave, porodica je prvi put putovala na Sardiniju bez Siniše. Provodili su ljeta zajedno na istom mjestu tokom godina, što je budilo mnoge uspomene.

“Ovo ljeto je bilo jako tužno, otvorila sam vrata i vidjela njegove cipele, kombinezon, odjeću… Kuća je još mirisala na cigare koje je pušio na terasi. Ponekad je pio i lozovaču. Osjetila sam njegovo prisustvo, kao da je ” Sjedio je na krevetu pored mene. Kao da je zaista tu – zaključila je Arijana.

Oglasi - Advertisement