EVO KAKO JE JELENA KARLEUŠA STALA U ODBRANU SELME BAJRAMI

0
154

Poznata srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavno je bila gost u emisiji gdje se dotaknula situacije bh. pjevačice Selme Bajrami, koja je doživjela zabranu ulaska u Srbiju. Tokom emisije, Selma se obratila Jeleni s pitanjem o izazovima koje nosi zauzimanje za istinu i pravdu, te je dobila riječi podrške od Karleuše.

Selma Bajrami se javila u emisiju, postavljajući pitanje Jeleni o teškoćama biti “osoba koja se bez kompromisa bori za istinu i pravdu” i kako se ona nosi s tim.

“Ljubim te, volim i pozdravljam”, rekla je Selma, izražavajući svoje poštovanje.

Karleuša je odgovorila s divljenjem prema Selminom radu i izgledu, te joj je uputila riječi podrške.

“Možda ovo nije pravo vrijeme ni mjesto jer je ovo zabavna emisija, ali neću reći ništa strašno. Mi kao narod volimo linč – napadamo svi na jednog. Ja sam često bila meta takvih napada, ali nisu svi Jelena Karleuša da mogu to podnijeti”, rekla je Karleuša.

Nedavna zabrana ulaska Selme Bajrami u Srbiju, koja je objašnjena njezinim prikazivanjem simbola Velike Albanije, dvoglavog orla, pred kamerama, bila je temelj za ovaj razgovor.

Jelena Karleuša iskazala je svoje suosjećanje prema Selmi, ističući izazove s kojima se susreću javne ličnosti koje javno zastupaju svoja uvjerenja.

Oglasi - Advertisement