Viralno širenje videozapisa koji bilježe članove osoblja kako se fizički sukobljavaju s gostima brzo je postalo popularno.

U nastojanju da povećaju svoju bazu kupaca, restorani diljem svijeta često koriste kreativne metode – u rasponu od nuđenja jedinstvenih gastronomskih iskustava do posluživanja nekonvencionalnih jela. Ipak, u Nagoyi, u Japanu, nije kulinarska ponuda ono što privlači masovne posjetitelje u lokalne restorane, već osebujne usluge koje oni pružaju.

U živahnoj četvrti Nishiki Sankome u Nagoyi pronaći ćete jedinstveni restoran poznat kao “Šachihoko-ja izakaja”. U ovom jedinstvenom restoranu, konobarice poslužuju zalogaje uz velikodušne šamare, dodajući element uzbuđenja vašem iskustvu objedovanja.

 

Po cijeni od samo 300 jena (ekvivalent dva dolara), pojedinci mogu sudjelovati u intrigantnom iskustvu u kojem elegantno odjevene žene u tradicionalnoj kimono odjeći nježno, ali čvrsto udaraju gosta po licu, nastavljajući dok gost ne izrazi zadovoljstvo.

Pojedinci se nestrpljivo okupljaju kako bi dobili žestok šamar.

Zabilježeno je da je restoran u posljednje vrijeme doživio značajan porast broja kupaca. To je zbog rastućeg interesa među Japancima, kao i znatiželjnim strancima, koji su željni sudjelovati u jedinstveno intenzivnom iskustvu objedovanja.

Prema izvješćima lokalnih medija, kupci koji imaju na umu određenu tehniku ​​šamaranja moraju platiti naknadu od 500 jena (3,4 USD). Dogodio se incident u kojem se nekome privremeno zamračio vid i umalo se onesvijestio jer nije obavijestio zaposlenika da prestane šamarati.

Suprotno tipičnoj reakciji ljutnje ili suza kada ih se udari, kupci zapravo osjećaju pojačano uzbuđenje, a postoje izvješća lokalnih medija koja sugeriraju da neki čak osjećaju osjećaj mira.

Prema izvješću Liberty Times Neta, gosti su postajali sve oduševljeniji dok ih je osoblje nastavilo šamarati, čak izražavajući zahvalnost na kraju događaja.

Viralna priroda videa brzo se proširila.

Restoran je odlučio ukinuti ovu osebujnu uslugu nakon što je nekoliko videa šamaranja postalo viralnim i privuklo pažnju lokalnih vlasti.

Prema poruci, Sachihoko više ne pruža usluge šamaranja. Iako su zahvalni na pažnji koju su dobili, ne mogu udovoljiti posjetiteljima koji namjeravaju dobiti šamare. Publikacija izražava iznenađenje zbog neočekivane viralne prirode njihovih starih videa i ljubazno traži razumijevanje potencijalnih posjetitelja prije nego što naprave bilo kakve planove.

Oglasi - Advertisement