Poznata po svom ekstravagantnom stilu i raskošnoj garderobi, Maja Šuput stekla je reputaciju jedne od najbogatijih pjevačica na Balkanu, a sklona je velikom ulaganju u svoj izgled.

No, kada je u pitanju njezin novogodišnji nastup, nije se baš otkrila. Ono što je sve doista iznenadilo je njezin izbor odjeće. Točnije, odlučila se za haljinu koja se u potpunosti sastoji od svjetlucavih srebrnih konfeta, strateški prekrivajući njezina najintimnija područja. Ova hrabra modna izjava izazvala je bujicu komentara.
Najtraženija pjevačica vjenčanja u Hrvatskoj ne prestaje impresionirati svojim glamuroznim odijevanjem, a njezine fotografije s Instagrama na kojima dočarava njezin raskošan životni stil ne prestaju iznenaditi sve, pogotovo kad se s tuluma vrati s izdašnom napojnicom.

Vodila se rasprava oko toga ima li bezbojni dio na jakni, koji je izgledao kao da se okitila konfetima, jer je također nosila odjevni predmet izrađen od identične tkanine.
Maja je, popraćena zadivljujućim fotografijama, izrazila iščekivanje još jedne uzbudljive večeri u 2024. godini, podsjetivši nas da se život možda ne ponavlja, ali neki trenuci svakako imaju poznatu čar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Mayo, tvoja ljepota je zaista nevjerojatna. Da vam se pruži prilika, nedvojbeno biste se bez oklijevanja razmetali svojom prirodnom osobom. Želimo vam sretnu Novu godinu. Neka vas Bog obilno blagoslovi. Majo, ta haljina koju nosiš je apsolutno zadivljujuća. Zbirka komentara otkrila je da su stajališta njezinih pratitelja podijeljena.

Oglasi - Advertisement