Ljuban Vidović zvani Hofman nedavno je pušten iz Centralnog zatvora u Beogradu, gdje je zajedno sa svojim bratom Miljanom Vidovićem Hofmanom bio zatvoren zbog maltretiranja i maltretiranja konobara i dostavljača hrane. Unatoč tome, Ljuban i dalje provodi večeri u druženju s djevojkom i društvom.

Važno je napomenuti da su braća Hofman Vidović uhićena 10. studenog u značajnoj akciji koju je proveo MUP Srbije u jednom trgovačkom centru. Ova akcija je potaknuta kruženjem videa na društvenim mrežama na kojima se vidi kako braća zlostavljaju i maltretiraju konobara i dostavljača hrane, Miljana Hofmana, uključujući i fizičko nasilje dok je bio u donjem rublju. Nakon jednomjesečnog pritvora u Centralnom zatvoru u Bačvanskoj ulici u Beogradu, Miljanu Vidoviću je, na prijedlog Prvog javnog tužilaštva u Beogradu, produžen pritvor Prvi osnovni sud u Beogradu. No, kazneni progon protiv Ljubana Vidovića je obustavljen.

Ljuban Vidović je 14. prosinca s radošću izašao iz Centralnog zatvora, trenutak koji je Kurir zabilježio ekskluzivnim fotografijama. S kapuljačom koja mu je pokrivala glavu, pojavio se noseći živopisnu torbu punu nove garderobe, uz crnu jaknu. Kasnije te večeri, Ljuban se uputio u stan svoje djevojke prije nego što se pridružio svojim prijateljima u elegantnom beogradskom restoranu kako bi obilježili rođendan.
Na temelju vizualnih dokaza dobivenih kroz videozapise i fotografije koje su podijelili njegovi poznanici, čini se da sada svake večeri posjećuje barove, prepuštajući se živahnoj atmosferi i piću. U tim izlascima prati ga njegova zaručnica, ugledna blogerica koja je šutjela iu pritvoru i sada kada je pušten. Nadalje, vrijedno je napomenuti da se u njezinom društvu mogu vidjeti i drugi prijatelji braće i sestara Hoffman.

Kolekciju slika i audio snimaka objavio je jedan pojedinac, na kojem se vidi kako Ljuban Vidović sa stalnim osmijehom na licu oduševljeno pjeva pjesmu “Pobednik” stojeći uz pjevača Srećka Krečara. Ovaj prikaz vjerojatno odražava njegove sadašnje okolnosti, jer ima brata koji je još uvijek u zatvoru.
Stihovi ove pjesme pokazuju da postoje pojedinci koji šire glasine i etiketiraju ga kao neuspjeha, ali on se oštro ne slaže s tim, tvrdeći da živi u trenutku i da se osjeća kao šampion. Nadalje, unutar ove melodijske skladbe postoje stihovi koji potiču na ostavljanje sve tuge i neuspjeha, a možda se referiraju na razdoblje zatočeništva u popravnom domu. Pjesma nastavlja sugerirajući da vrijeme brzo eliminira one koji nikada nisu bili pravi prijatelji, vjerojatno aludirajući na one koji su ga napustili tijekom izazovnih dana zatvora.

Kruže priče o mojoj odsutnosti, mojim navodnim neuspjesima, a ipak sam ovdje, uživam u radosti vlastitog uspjeha na vrhu svog svijeta. Ova moja sreća može izazvati nelagodu kod drugih, ali ja ne zamjeram. Jedino što mi je važno je ljubav onih kojima je doista stalo. Ostajem nepromijenjen, jači nego ikada, ali suzdržavam se od hvalisanja; umjesto toga, dopustio sam njihovim zlonamjernim jezicima da povećaju moju vrijednost. U svakom aspektu, još uvijek sam isti, spokojna duša koja plovi divljim putovanjem zvanim život, uvijek iz njega pobjeđujući. Ostavljam iza sebe sve tuge i poraze, jer vrijeme brzo briše lažna prijateljstva iz mog srca. Mogu susresti pogled svake osobe, nikome ništa ne dugujem, uvijek spreman dati sve od sebe. Zvučne su to pjesme koje je na vrhuncu slavlja pjevao Ljuban Vidović.
Naš sagovornik otkriva da se Ljuban, kako bi nadoknadio izgubljeno vrijeme ovog mjeseca, svakodnevno odvažio. Želi kvalitetno provesti vrijeme sa svojim najdražima, koji ga prate u barove s namjerom da malo predahnu.

Podsjetimo, ranije smo vas izvijestili da je Mirko Šijan, sin proslavljenog Zorana Šijana i pjevačice Goce Božinovske, vratio fotografiju sa svog rođendana, što je inače praksa nakon uhićenja.
Samo 48 sati prije uhićenja, braća i sestre Hofman Vidović veselo su obilježili rođendan Mirka Šijana koji pada krajem listopada. Prijateljsko okupljanje bilo je prepuno smijeha i veselja, s velikom količinom pića koja su krasila stol.

Oglasi - Advertisement