Jeste li znali da linija srca na dlanu može otkriti mnogo o vašoj ličnosti i vašim odnosima? Ova zanimljiva linija na dlanu pruža uvid u to što vam je bitno u životu.

Pogledajte svoj desni dlan. Linija srca obično se nalazi ispod srednjeg prsta ili kažiprsta, proteže se prema vanjskom rubu dlana, prema malom prstu.

Ovisno o tome gdje se nalazi vaša linija srca, možete saznati nešto više o sebi:

Varijanta A: Ako se vaša linija srca nalazi izravno ispod srednjeg prsta, vi ste rođeni lider. Ambiciozni ste, neovisni i inteligentni. Iako ste dobri u donošenju odluka, možete djelovati hladno u odnosima s drugima.

Varijanta B: Ako vaša linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta, vi ste miroljubivi i dobrodušni. Iako vas neki smatraju pretjerano opreznim, vi ste pouzdan savjetnik i uvijek se oslanjate na zdrav razum.

Varijanta C: Ako vaša linija srca starta ispod kažiprsta, vi ste strateg i taktičar. Uživate u raspravama i planiranju, a drugi vas vide kao perfekcionistu i optimista, dok se vi smatrate realistom.

Varijanta D: Ako linija srca na vašoj ruci počinje između palca i kažiprsta, vi ste strpljivi, brižni, nježni i blagi. Težite harmoniji i dobrim odnosima s drugima, što je temelj vašeg života.

Oglasi - Advertisement