Posljednja rečenica objave, u kojoj stoji da postoji mogućnost zamjene za automobil vrijedan 10.000 eura, izazvala je pomamu na društvenim mrežama i Facebook grupama. Ove su platforme poznate po tome što pojedinci nude svoje bake i djedove na prodaju, bez potrebe za posrednicima ili provizijama.

vikendica, Tara, Solotuša, Bajina Bašta, jeftine kuće

Kazna o kojoj je riječ bila je od iznimne važnosti, iako nije bila jedina presuda od značaja, jer brojni pojedinci nisu mogli naslutiti mogućnost da u zamjenu za rabljeni automobil dobiju cjelokupnu imovinu. Vlasnik je plijenio pažnju mnogih, au svojoj je objavi iznio sljedeće osjećaje, popraćen zbirkom fotografija koje prikazuju eksterijer, interijer i okolicu kuće.
Na obroncima planine Tare, u opštini Bajina Bašta, nalazi se šarmantno selo Solotuša. Ovo pitoreskno mjesto nudi asfaltirane ceste, prekrasnu prirodu, svježi zrak i spokojnu atmosferu, što ga čini savršenim odredištem za pomlađivanje duha i tijela. Smještena na nadmorskoj visini od 552 metra, Solotuša je od Beograda udaljena oko 170 kilometara, a od hotela Omorika svega 10 kilometara. Smješteno usred ovog idiličnog okruženja, selo Solotuša razvija se samostalno. Do farme se mora odvažiti 2,5 km dalje od glavne ceste gdje se vozi uzbudljiva brdska auto utrka “Reli Tara”. Odatle, kratki put od 600 metara po izvrsnom makadamu vodi do osebujne, tradicionalne planinske kuće koja se prostire na 45 četvornih metara. Ovo rustikalno prebivalište opremljeno je monofaznom strujom i vodom iz prirodnog vodopada.

Tara, Solotuša, Bajina Bašta, jeftine kuće, vikendica
Doživite neopisiv mir i prekrasnu panoramu koja vas čeka u ovom nesvakidašnjem prebivalištu. Otkrijte privlačnost ove rezidencije koja se može pohvaliti s dvije udobne spavaće sobe, dobro opremljenom kuhinjom s blagovaonicom, prostranim dnevnim boravkom i netaknutom kupaonicom. Imanje također ima niz voćaka i dodatne sadržaje. Uronite u neusporedivi mir i divite se pogledima koji izazivaju strahopoštovanje koji se mogu u potpunosti cijeniti samo osobnim susretom!

U objavi na Facebooku koja je izazvala pomutnju među zainteresiranima oglasio je imanje u Solotuši u Bajinoj Bašti s 1,7 hektara zemlje i kućom od 45 četvornih metara. Imanje uključuje jednofaznu struju i vodu iz bazena putem prirodnog pada. Cijena je navedena kao 28.000 €, s potencijalnom opcijom zamjene automobila u vrijednosti do 10.000 €.

Oglasi - Advertisement