Marija Šerifović je u Zenici svojoj publici priuštila novogodišnji spektakl za pamćenje, ali je nažalost naišla na nelagodu zbog koje je morala prekinuti koncert.

Tijekom nastupa, Marija je uzela sebi za pravo opetovano upozoravati pojedince u publici da ne bacaju petarde na pozornicu, no unatoč njezinom trudu takvo se ponašanje nastavilo, što ju je u konačnici dovelo do preranog završetka nastupa.

Unatoč skandalu koji je oduševio regiju, pjevačica je ostala posvećena publici prirediti izuzetan nastup, a iskoristila je i priliku da s njima još jednom komunicira putem društvene mreže Instagram.
– U ovoj 2024. godini sam krajnje iscrpljen. Za mene je od najveće važnosti da prenesem da sam unatoč posebnim okolnostima i prisutnosti prilično nekonvencionalnih pojedinaca, potpuno uživao u vremenu koje sam proveo večeras u Zenici. Od srca zahvaljujem svima koji su bili nazočni i pozdravljam vas do ponovnog susreta, u nepoznato vrijeme i na nepoznatom mjestu… – rekla je Marija.

Marija Šerifović nedavno se uživjela u roditeljsku ulogu uz pomoć surogat majke, o kojoj hvali.

Nakon višestrukih neuspješnih pokušaja iznošenja trudnoće, na veliko razočaranje, Marija je donijela tešku odluku o surogat majčinstvu. Iako radije ne želi otkriti specifične medicinske razloge koji stoje iza njezine nemogućnosti začeća, naposljetku je pronašla utjehu u opciji surogat majčinstva. Marija je izrazila duboku zahvalnost ženi koja je imala ključnu ulogu u ostvarenju njezina životnog sna. Tijekom putovanja razvile su nevjerojatno blisku vezu, svakodnevno komunicirajući i boreći se kroz trudnoću rame uz rame. Zajedno su odlazili na razne preglede, podržavajući se na svakom koraku.

Oglasi - Advertisement