Nakon sedam desetljeća rada, Harry’s Bakery u Bedfordu donio je tešku odluku da zatvori svoja vrata. Prema izvješću BBC-ja, pećnice su službeno ugašene posljednji put u 15 sati. danas.

Dok se pripremaju zatvoriti svoja vrata nakon 70 godina, vlasnici pekare u Warwickshireu izražavaju iskrenu zahvalnost svojim vjernim kupcima.

U studenom se obiteljska tvrtka oglasila javnom objavom kojom je potvrdila zatvaranje i odluku vlasnika o odlasku s pozicije.

U intervjuu za BBC Radio CVR, Martin i Andrew Twiger, vlasnici i braća, izrazili su zahvalnost na ogromnoj potpori koju su dobili od zajednice. Martin Tviger, star 68, rekao je: “Odaziv koji smo primili bio je golem… bio je i nadrealan i zastrašujući, ali bez obzira na to, ipak ćemo zatvoriti.
Od djetinjstva se bavimo ovom aktivnošću, a s vremenom je prerasla u današnji oblik.

Međutim, kada je raspravljao o značajnom mjesečnom porastu troškova električne energije od £1100, izrazio je da je taj pothvat izgubio svoju vrijednost i da se više ne isplati nastaviti.

Ustajanje iz sna u najmračnijim satima noći

Osvrćući se na svoja nastojanja, izrazio je svoju predanost dosljednoj težnji za izvrsnošću u svakom pothvatu kojem su težili.

Pojasnio je, izražavajući našu averziju prema proizvodnji bilo čega što ne ispunjava svoj puni potencijal.

U međuvremenu, Andrew Twiger podijelio je svoje iskustvo čestog započinjanja radnog dana između ponoći i 1 ujutro ustajanjem iz kreveta.
Prema njegovim riječima, rutina uključuje rano buđenje, svladavanje boli, započinjanje posla i njegovo završavanje nakon što su svi zadaci obavljeni.

Potičući pojedince da podrže svoje društvene ustanove, naglasio je nepostojanost tih poslova.

Izrazivši zahvalnost svima koji su godinama pružali potporu poslovanju, brat je istaknuo nadu da oni uistinu cijene trud uložen u njihovo njegovanje.

Oglasi - Advertisement