Novak Đoković se više ne zeza sa fanovima i odnedavno je svima jasno iznio svoje misli. Odgovarao je na provokacije, slao poljupce, komandovao publikom tokom utakmice… Da je sve ovo radio od početka karijere, možda bi ga volelo i cenilo više ljudi, bivši francuski teniser Žo-Vilfrid Tsonga rekao je.

Igrao je protiv Srbije 23 puta i pobedio šest puta. Njihov najvažniji obračun dogodio se možda u finalu Australian Opena 2008. godine, kada je Noel osvojio svoj prvi Grand Slam trofej. “Zašto neki ljudi mrze Đokovića? Možda zato što neko vreme nije želeo da bude svoj. Hteo je da bude kao Federer ili Nadal. Možda je morao da bude svoj od početka”, počeo je Conga.

Svideo mu se ovaj novi Novak. “Danas je on sam, pošten do krajnosti, i mnogi mu se dive. Ne radi ono što bi drugi cijenili, radi ono što želi. Ako ste svoj, dobićete više. ”

Sljedeći
Na kraju razgovora dao je i jednu zanimljivu opasku. “Novak je htio da se riješi imidža borca. Znali smo da ima teško djetinjstvo i sve, ali on je bio borac. Tek na početku karijere postao je osoba koja će ga cijeniti i voljeti više Više”, zaključio je Conga.

Oglasi - Advertisement