Slađana T. (40), pekarska radnica iz Futoga, uhapšena je u utorak u Novom Sadu jer je navodno nožem izbola svog bivšeg šefa Slavojku S. (63), državljanku Bosne i Hercegovine. ” Naučite.. Nasilje se dogodilo u utorak oko 15 časova u Karadušanoj ulici u Novom Sadu, u blizini pekare u kojoj je osumnjičeni nedavno bio zaposlen.

“Sumnja se da je prvo došlo do svađe između njih, ali su stvari ubrzo prerasle u fizičko nasilje. Osumnjičena je navodno od bivše vlasnice pekare tražila 47.000 dinara zarade. Osumnjičena je insistirala da isplati prethodno zarađeni novac. Međutim, vlasnica pekare navodno nije htela ili morala da joj isplati platu i izgovarala se da izbegne plaćanje duga radnicima. Ubrzo su počeli da se guraju nasred ulice”, rekao je izvor.

Izvori su dalje tvrdili da su radnici na obližnjem gradilištu čuli njihovu svađu i odmah im prišli. Radnici su opisali šta su vidjeli.

“Vukli su se i gurali po trotoaru, a potom je osumnjičeni izvukao nož iz rukava. Ona je počela da je ubada po celom telu, a žrtva je pala na kolena. Radnici su ih potom odvikli”, javio je jedan prolaznik. Policija i timovi hitne pomoći. Osumnjičeni navodno nije pobjegao nakon što je ubo žrtvu”, dodao je izvor.

Novosadska policija stavila joj je lisice na ruke i odredila joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predata Višem nadležnom tužilaštvu u Novom Sadu. Osumnjičeni je optužen za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

“Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenu ženu u Pokrajinski klinički centar Vojvodine, gde su joj po dijagnozi konstatovane višestruke teške ubode nožem. Nakon zbrinjavanja povreda, otpuštena je kući i ukazana joj je medicinska pomoć”, zaključio je izvor.

Oglasi - Advertisement