Viktorija Bekam voli da pokaže sve što poseduje, a posebno svog muža. U posljednje vrijeme Victoria objavljuje komadiće fotografija iz Davidove privatne kolekcije, poput one najnovije na kojoj popravlja televizor u donjem rublju!

Viktorija je ponovo zapalila internet nakon što je podelila video na kojem njen muž vežba. Bivša članica Spice Girls na Instagramu je pokazala fotografiju na kojoj je David s rukama na podu dok skače naprijed-natrag u teretani.

“Jutarnje vježbanje sa ovom ljubavnom mašinom”, napisala je objavu, dok su u pozadini svirali stihovi istoimene pjesme. Međutim, Davidova rutina vježbanja ostavila je Viktorijine obožavatelje u transu, posebno kada je kameru svog telefona uperila direktno u muževljevu guzu. Mnogi su joj zahvalili što je snimila spot.

“U ime žena svuda – hvala.” “O Viki B! Da li bi gej mogao da te voli više?!”, “Viktorija, uradila si toliko za nas…”, “Ona zna šta radi”, “To je dobrotvorni rad”, “Osećam se krivim” Samo to radim”, “Viktorija je vratila veru u božićno čudo”, samo su neki od komentara.

Ovo nije prvi put da majka četvoro dece deli provokativne objave svog supruga, sa kojim se zabavlja već 24 godine. Njihova popularnost je ponovo na vrhuncu popularnosti nakon serije “The Beckhams” na Netflixu.

Oglasi - Advertisement