Malo je poznato da je pjevač Miloš Bojanić izvanredno završio srednju školu prije studija. Naime, Bojanić je uz ostale obveze pohađao prometnu školu u Novom Sadu, a potom je diplomirao na Prometnom fakultetu.

Pjevač je po završetku školovanja preuzeo funkciju direktora u novosadskoj firmi “Parking”. No, po izlasku nastupnog albuma, Miloš je odlučio dati otkaz na poslu.
Dok sam istovremeno radio na redovnom poslu, našao sam se da nastupam po kafanama i na svadbama širom Srbije. Usred svega toga uspio sam i polagati ispite. Moja karijera u “Parking servisu” je napredovala, jer sam postao prvi direktor firme. Svakog bih petka iskoristila taj dragocjeni sat, otišla s posla nešto ranije kako bih se uputila u Beč. Tamo bih pjevala do četiri ujutro, a onda isto radila subotom. Nedjeljom navečer, završio bih malo ranije kako bih bio siguran da se u ponedjeljak mogu vratiti na posao. U međuvremenu, kao saobraćajni inspektor, krenuo sam u gradnju svoje prve kuće u Futogu. Pjevati, putovati, raditi, učiti i graditi – možda je to nekome izgledalo kao ludost, ali meni nikad nije bilo teško. Imao sam jasnu viziju što želim postići. I tako je moj prvi dvorac zaživio u vrijeme dok sam studirao.

Unatoč dobro plaćenom poslu i uspješnoj karijeri, moja je strast prema glazbi na kraju ipak odnijela prednost. Nakon što sam završio snimanje svog prvog albuma, donio sam hrabru odluku da napustim posao i krenem na glazbeni put. No moji česti izostanci s posla zbog pjevačkih obaveza naišli su na negodovanje kolega iz “Parkinga” koji su smatrali da to nije ispravan postupak. Otkrio je to Bojanić.

Oglasi - Advertisement