Poznata pjevačica Vesna Đogani dugi niz godina krasi pop glazbenu scenu, surađujući sa svojim suprugom Đoletom Đoganijem, stvarajući mnoštvo pjesama koje osvajaju vrhove top ljestvica koje i dalje izazivaju radost i uzbuđenje na slavljeničkim okupljanjima.

Vesna je stekla reputaciju po iskrenim raspravama o svojim kolegama, a nije bila iznimka ni kada se pozabavila temom repera u usponu: Raste, Vojaža i Devita.
Đoganieva je otvoreno iznosila svoje pravo mišljenje o njima i njihovoj glazbi, predviđajući i njihov neizbježan nestanak u roku od dvije godine.

– Vojaž, Rasta, Devito, njihov jedini fokus je brza i pozamašna zarada. Malo je vjerojatno da će održati svoj uspjeh nakon sljedeće dvije godine, u to sam siguran. Svojim karijerama pristupaju kao čisto poslovnim pothvatima, što je svima nama jasno. Nije im važno što on u tridesetima još uvijek mora raditi i prodavati svoju robu, a sve se boriti s bolom u uhu. I danas izdaje albume isključivo u svrhu dobivanja streamova na platformama poput Spotifyja. Logika koja stoji iza toga kristalno je jasna nama starijima koji smo dulje u industriji – naglasila je Đoganijeva u jednom podcastu.
Dopustite mi da vam osvježim sjećanje na mišljenje Vesne Đogani o mlađim reperima. No, važno je napomenuti da nije bila samo glasna o ovoj temi, već je podijelila i svoje mišljenje o svojim kolegama iz glazbene industrije. Jedna od izjava koja je izazvala značajnu pozornost javnosti je njezina kritika Milice Pavlović, koju je Đogani optužio za dosadno ponašanje i pretjerani ego. Ovaj sukob između dve umetnice nije izostao, a Milica Pavlović odgovorila je na sebi svojstven način.

Oglasi - Advertisement