Branko je otkrio da je u posao uplatio iznos od 200 eura, a trenutno ubire gotovo 100.000 eura zarade, uz ostale detalje vrijedne pažnje.

Branko Babić, bogati poduzetnik, nedavno je otkrio svoje raskošno imanje, među kojima je i privatno jezero koje je u njegovom osobnom vlasništvu, prizor kakav dosad nije viđen.

Poznat kao kralj obrva, Branko Babić ispunio je svoju najveću želju da posjeduje “rolls-royce”, kako je govorio od samog početka.

Nakon pokretanja posla prije šest-sedam godina donio sam odluku o kupnji automobila. Vrijedno je spomenuti da imam duboku strast prema automobilima i da sam uvijek vozio visokokvalitetna vozila, čak iu vremenima kada su financije bile skučene. Bio sam spreman odreći se svega što sam imao kako bih imao auto. Prije šest godina odvažio sam se i kupio svoj prvi Rolls-Royce, koji trenutno držim u Monaku. Nedavno sam se odlučio vratiti u svoje rodno mjesto Ratkovo.
Babić pojašnjava da Ratkovo, naselje poznato po bogatstvu ribara, začudo nema vodenih površina poput kanala, rijeka, bara. Međutim, prije otprilike 35 godina, stanovnik koji se vratio iz Njemačke kupio je zemljište koje je nekada bilo odlagalište. Zanimljivo, on je ovo područje pretvorio u prekrasno jezero.

Otprilike prije četiri-pet godina donio sam odluku o kupnji ovog veličanstvenog jezera. Prethodno je bio u vlasništvu nekoga tko se vratio iz Njemačke, a prodali su ga drugoj osobi koja ju je na kraju prodala meni. Taj me niz događaja doveo natrag do ovog čarobnog jezera, gdje provodim svaki dan od završetka izgradnje moje kuće. Povremeno putujem u Beograd, bilo dva ili tri puta godišnje. Osim toga, preuzeo sam zadatak izgradnje prekrasnog ribnjaka u prostoru. Ove detalje podijelio je nitko drugi nego poznati “kralj obrva”, koji ima privilegiju da ga poslužuje kuhar iz Pariza.

Prema Babićevim riječima, proslavljeni srpski chef i mentor Alan Lukas, kojeg zbog iskustva u vrhunskim restoranima Pariza i Italije smatra najboljim kuharom na svijetu, osobno je napravio ovo izvrsno jelo. Babić željno iščekuje večeru u ovom hvaljenom restoranu, a rezervaciju koju željno iščekuje više od dvije godine.

Osim ostalih detalja, Branko je otkrio da je u posao u početku uložio 200 eura, a sada je zaradio gotovo 100.000 eura.

Babić je u emisiji “Poslovne priče” samouvjereno izjavio kako sa svega 200 eura ulaganja sada ostvaruje impresivan mjesečni prihod koji se kreće od 60.000 do 100.000 eura. Zanimljivo, Babić je istaknuo kako svoj uspjeh ne pripisuje nikakvom predznanju ili iznimnoj inteligenciji, sugerirajući da svatko može postići slične rezultate.

Oglasi - Advertisement