Burna veza koju je Aleksandra Bursać imala s bivšim partnerom bila je predmet njenog dubokog razmišljanja.

Kako je bila žrtva nasilja u vezi, pjevačica ju je odmah raskinula.

Aleksandra je, kaže, odgojena da odmah zaustavi svaku situaciju u kojoj partner povisi ton na nju. Njezino vlastito iskustvo prevare bilo je javni skandal, a iako ne može potvrditi je li njezin partner bio intiman s drugom djevojkom ili nije, vidjela je poruke i druge pisane dokaze. Da joj se pruži prilika, Aleksandra bi, kaže, izbrisala cijelu muku. No, smatra to životnom lekcijom, koja sramoti samo bivšeg partnera, ali ne i sebe.
Situacija mi je intrigantna jer se čini da živimo u dvije odvojene sfere. Izražavam zahvalnost ženi koja je objavila sve detalje u novinama. Iznenađujuće, nikada nisam primio nikakvu poruku od nje. Tvrdila je da nije upoznata s mojom vezom s njim, jer smo tek nakon šest mjeseci dijelili slike na društvenim mrežama. U početnoj fazi naše veze razmjenjivali su poruke, a kasnije su njezinu pažnju privukle zajedničke fotografije s našeg izleta na plaži te ih je proslijedila novinama. U konačnici, pokazalo se da su njezini postupci bili spas za mene.

Bursać je elaborirala otkriće prijevare, objasnivši kako je saznala za tu situaciju.

Dok sam bila kod računovođe, nazvao me novinar i bio vrlo ljubazan te je sa mnom podijelio neke novosti. Prvo sam mislio da se šali, a opet je bio 1. travnja. Međutim, primijetio sam njegov broj dok sam tražio screenshot. Kao rezultat toga, ostavio sam knjigovođu i nazvao ga natrag. Nažalost, javio mi je da ne može razgovarati jer su gospodari u kući. Poslije smo počeli živjeti zajedno i ja sam ga obavijestila da se vraćam kući. Tada mi je sve priznao. Tada se smatralo tabuom izdati nekoga na takav način. Mogao me lako smjestiti u vrlo negativnom svjetlu, natjeravši me da se osjećam poniženo i zgroženo. Ova vrsta izdaje je doista najniži oblik izdaje.

Oglasi - Advertisement