Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora u epizodi rijalitija “Zadruga 7 Elita” raspravljale su o svađi koja se dogodila na njihovom vjenčanju između pjevačice Sandre Rešić i bivše zadrugarke Ermine Pašović. Svađa je navodno bila oko glazbenika Vuka Moba, s kojim obje žene tvrde da su bile u vezi.
Anita Stanojlović ispričala je da je Ermina bila prisutna s muškarcem kada ga je Sandra posjetila u njegovoj rezidenciji. Kako kaže Ermina, bila je u ljubavnoj vezi s njim, a Sandra je znala za njihovu vezu. Uz to, Anita je saznala da je Ermina spavala s tim muškarcem i da je trenutno u njegovom društvu.

“Matora je izjavila da dvije osobe nisu komunicirale zbog neslaganja.
Prema riječima Marka Đedovića, nakon “Zadruge 5” došlo je do navodne ljubavne veze između Sandre Rešić i Vuka Moba. Ako je Ermina također bila u vezi s Vuk Mobom, čini se da je to bila predana veza, budući da je provodila dosta vremena s njim. Kad god bi Ermina dolazila u Beograd, prespavala bi kod Vuka Moba. Nadalje, majka Vuka Moba navodno je Ermini prijetila fizičkim ozljedama jer gaji osjećaje prema njemu, kako je ispričala Žana.
Prema Žaninim riječima, Ermina i Nena su prijateljice, ali je Nena izrazila ljutnju prema Ermini. Izvor Neninog ogorčenja je Erminino navodno ogovaranje po gradu kako je imala intimne odnose s Neninim sinom Vukom Mobom.

Podsjetimo, reper Vukadin Gojković, poznatiji pod umjetničkim imenom Vuk Mob (33), trenutno je u ljubavnoj vezi s Tijanom Milentijević, poznatom i kao “Sultanova žena” (24).

Oglasi - Advertisement