Nakon niza uspješnih hitova, Boban Rajović izgradio je uspješnu glazbenu karijeru i zadovoljan obiteljski život.

Pjevačev život obilježila su brojna burna razdoblja i izazovna iskustva.

Nakon što sam doživio događaj koji mi je promijenio život, postao sam itekako svjestan da je sve u mom životu drugačije. Ovaj ključni trenutak dogodio se tijekom mog boravka u zatvoru, koji je prethodio ovom događaju. Dok sam se borio kroz ovo teško razdoblje, bio sam emocionalno iscrpljen, financijski siromašan i bez sustava podrške. 2004. godina bila je za mene posebno izazovna, ispunjena čežnjom i patnjom za mojom obitelji i djecom. Dok sam bio u Danskoj, suočio sam se s kaznom u vezi s prometnim prekršajima koji su se nakupili tijekom vremena. Imao sam izbor ili platiti kaznu ili se suočiti s posljedicama. Boban je za Blic ispričao kako je odlučio ne platiti kaznu, te iskreno progovorio o svojoj odluci.
U trajanju od 40 dana, odobren mi je pristup unutar granica otvorenog zatvora bez plaćanja ikakvih naknada. Tijekom svog boravka dijelio sam sobu s jednim Albancem s kojim povremeno komuniciram. Ovi su zatvori označeni kao laki popravni domovi i nisu namijenjeni osobama osuđenima za teška kaznena djela. Naziv “otvoreni zatvor” je dat takvim ustanovama jer zatvorenicima nude priliku za predah i meditaciju.

Obitelj se jako mučila kako bi se pomirila s tim događajima i prilagodila promjenama koje su donijeli.

Boban je razmišljao: “Iako mogu sjediti ovdje i govoriti o bilo čemu, malo je reći da zatvor nije ugodno iskustvo ni za koga, pogotovo za voljene osobe. Ipak, moram ponoviti da je razlog mog zatvaranja bila ludost greške. Dogodilo se to dva puta, 2002. i 2004., a već nakon prvog puta obećao sam da ću opreznije voziti kako ne bi bilo novih incidenata. Nažalost, ponovilo se, a vezano je uz Bobana Rajovića, koji je tijekom 2002. godine bio poznat .. S ponosom mogu potvrditi da je 2004. godina bila potpuno nepovezana s incidentom i oduševljen sam što konačno mogu otputovati natrag u Dansku, koju smatram svojim drugim domom. Osjećam se kao novi početak i s ponosom to mogu reći Čist sam ko zvizdan kad me provjeravaju na granici.

Oglasi - Advertisement