Katarina Grujić trenutno je među najtraženijim mladim vokalima izašlim iz glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Nedavno je u javnost izašla snimka iz početnih faza njezine pjevačke karijere.

Katarinin uspon do slave može zahvaliti sudjelovanju u vrlo gledanom natjecanju talenata tijekom sezone 2012./13. Vrijedi napomenuti da se tijekom tog vremena Katarinin izgled uvelike razlikovao od njezinog sadašnjeg izgleda.

S nepunih 20 godina Katarina je željela postati pjevačica i bila je odlučna u namjeri da svoje snove ostvari.
Od samog početka svoje profesije vodila je računa o svojoj javnoj osobi. Tijekom profilnog foto sessiona za program, odlučila se za jednostavne kratke bijele hlače koje je uparila s luksuznim Louis Vuitton remenom.

Katarina Grujić

Očito je da je dotična osoba posvetila vrijeme poboljšanju svog fizičkog izgleda, unatoč tome što se već tada smatrala jednom od estetski ugodnijih osoba prisutnih.
Promatrajući snimku prije natjecanja, vidljivo je da su uočljive razlike u strukturi njezinih zuba i punoći usana. Unatoč tome, očito je da je posjedovala istu razinu privlačnosti i ljupkosti kojom odiše u današnje vrijeme.

Na upit je otkrila svoje prave motive za sudjelovanje u glazbenom natjecanju i nastavila s otkrivanjem dosad neobjavljenih informacija o svom osobnom životu.

U intervjuu za Grand produkciju, objasnila je da se prijavila za “Zvezde Granda” u nadi da će dobiti potrebnu promociju i priliku da uspije u svojoj glazbenoj karijeri. Nakon dvije godine profesionalnog sviranja i završene niže glazbene škole s iskustvom u dva solo nastupa, vjerovala je da će to biti korak naprijed u ostvarenju svojih ciljeva.

Nemam nikakvih interesa osim glazbe, ali imam istinski afinitet prema kuhanju. Unatoč svojoj neupadljivosti, to je aktivnost koja mi donosi pravo zadovoljstvo.

Oglasi - Advertisement