Učesnik rijalitija “Elita” Marko Janjušević Janjuš nedavno je ostao bez brata Mihaila Janjuševića, čiji će parastos uskoro biti služen u Prijepolju.

Sada priča o Mihailovoj smrti, o kojoj mu nije bilo lako da priča.

– Vrijeme je za parastos bratu, idem… Ne znam šta da mislim, samo znam da imam knedlu u grlu jer razmišljam o svemu ovome – rekao je Janjuš .

– Nije lako. Sve mi se to vratilo i bila sam nervozna, ali sada shvatam koliko mi je sve to bilo novo. Bratov bol nikada ne nestaje, to je činjenica. Mogu zamisliti kakva bi moja situacija bila. Posebno majke – dodao je u rijalitiju.

– Nikada se nisam posvađao sa svojim Mihailom, sa ovim srednjim, ako smo zaista generacije, svađali smo se mnogo puta, nikada nisam rekao ružnu reč Mihailu, Sad je sve u mojoj glavi, više nema pravila. Ono što sam radio u životu, gdje sam bio, nikada nisam bio u ozbiljnim problemima, uvijek su me se plašili, brinuli su se za mene, ali niko se nije brinuo za njega, on nije bio ta osoba. Ali nikad se ne zna ko ima šta problem i ko šta razmišlja – rekao je nedavno Janjuš.

– Moramo da mu napravimo spomenik pre leta, to je bolno, ljudi sa običnim platama to ne mogu da priušte. Neću više da ulazim u rijaliti, moja ćerka je odrasla i zaista treba da provedem još malo vremena sa njom – dodao je on.

Oglasi - Advertisement