Haris Džinović se, prema posljednjim pisanjima medija, razvodi od supruge Meline nakon 22 godine braka. Tada su se pojavile informacije o privatnom životu slavnog para, a izvori bliski porodici otkrili su da Haris i Melina već neko vrijeme ne žive zajedno. Također se šuška da su pronašli novog partnera, a par je navodno pristao da se razdvoji.

Prema pisanju medija, imovina kupljena na papiru u komšiluku i dalje pripada vlasniku kuće, popularnom muzičaru, dok je Melina, koja radi u Srbiji, odlučila da kupi nekretninu u otmenom naselju.

“Uprkos razvodu, Melina i Haris se odlično slažu. Prvo su roditelji, a drugo prijatelji. Lako se dogovore oko svega i Melina može živjeti gdje god želi. Bilo to ili ne, nije bitno šta im je dom.” U Bosni i Hercegovini ili ovdje u Beogradu. Ipak, odlučila je da sebi kupi stan u popularnom kvartu, a Haris je podržava u tom nastojanju, a on će joj pomoći i finansijski. Još se nije odlučila za konkretnu lokaciju. Osim toga, džip koji vozi i dalje joj je na raspolaganju – kaže naša sagovornica, dobro poznaje odnose među članovima porodice. Melina želi da oboje budu slobodne”, otkrio je izvor.

Ekipa emisije “Lov na paparace” već neko vreme prati kreatora, a kao što možete videti na snimku koji su sada objavili, Melina već neko vreme boravi u jednom beogradskom hotelu. Kada su prvi put uhvatili Melinu, ona je još uvijek živjela u porodičnoj vili u Seniacu.

Kreator se tada našao sa neidentifikovanom ženom i zaustavili su se u restoranu brze hrane, parkirali nasred puta i jeli u autu. Vozili su se po gradu, a onda se Melina vratila u Seniac.

Na dan kada je objavljen razvod, Melina je otišla u hotel, gdje je očigledno našla privremeni smještaj. Sledećeg dana je popodne otišla u teretanu i vratila se u hotel, gde je tokom dana došla da je poseti Đovana Joksimović.

Oglasi - Advertisement