Darko Razić se u avgustu ove godine svojoj voljenoj Katarini zakleo na večnu ljubav i održao veliko venčanje o kome se priča i danas.

Sada kada su medijima otkrili svoj identitet, a kako kažu u posljednje vrijeme dogodilo se mnogo dobrih i ne tako dobrih stvari, popularni mladenci ističu da će ovaj brak i život sigurno ostati u sjećanju.

Kacha je rekao: „Naše vjenčanje je definitivno najznačajniji događaj ove godine. Naravno, znači mnogo više nego ove godine.“ A Darko se našalio na račun sebe:

„Sve dok se ne razvedem i ne udam ponovo tokom kineske Nove godine. Mnogo sam radila u tom periodu, ali sada konačno ostvarujem želju koju sam čekala.“ Sve ove godine. Oduvijek sam maštala o vjenčanju jer pjevam na velikim svadbama, ali nisam to mogla sama. Ovo je za mene bilo posebno iskustvo i da me pitate o mom ličnom uspehu, ne bih ga odvojio od supruge. Sve što radimo, radimo zajedno i slavimo zajedno. ”

Međutim, postoji i “druga strana medalje”. Darko je ove godine doživio saobraćajnu nesreću, a javnost je njegovo ponašanje opisala kao bahato i sramno jer je vozio pod zabranom. Sada razmišlja i o ovome:

“Javnost godinama priča o meni. Više me ništa ne iznenađuje, samo sam čekala da počnu glasine o mojoj trudnoći, samo to još nisu rekli za mene”, odgovorio je u stilu, otkrila je Catalina Da li je navikli da budu deo javnosti:

“Skrasio sam se. Više se ne nerviram zbog bilo čega što se tiče Darka ili nas. Zapravo, ne mogu reći da sam ranije bio nervozan, ali me je to iznenadilo, a sada više nisam ni nervozan. „Ne. Ne brini više. Odjednom je moje ime, ime moje porodice i prijatelja, osim naravno Darka, postalo od interesa za javnost. Odjednom poznat, ali pre nego što sam se pomirio sa Darkom, mnogo sam razmišljao o tome, pa sam se pripremio. ”

Darko i Catarina nisu krili da su srećni i zaljubljeni kao i prvog dana, a otkrili su da žele da ispune svoje roditeljske obaveze.

“Ne daj Bože, nije bilo planirano, ali mi smo to zaista hteli da uradimo. Obično ništa ne planiramo, pustimo život da ide svojim tokom. Kad god nešto planiram u životu, ne ide baš onako kako ide To je kako treba”, priznao je Darko.

Oglasi - Advertisement