Pjevačica Barbara Bobak nastupa i radi s punim radnim vremenom tokom cijele godine, a nakon uspješnog ljetnog trčanja nastavlja da nastupa istim tempom.

Vikend joj je bio gotovo nemoguć, a pevačica nije krila koliko uživa na vrhuncu popularnosti. Međutim, nijedan početak nije lak, a nisu bili ni prvi nastupi Bobakove, napustila je školu da bi započela karijeru, a danas se može pohvaliti da je jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima.

“Jezivo je (smeh). Počeo sam da radim u jednom razrađenom bendu gde je već bila pevačica i bila sam druga pevačica. Ja sam osoba koja želi sve odmah i ne mogu da kažem da sam sujetna To me je pogodilo, ali sada sam htela da znam da znam sve pesme, ali nisam mogla stalno da pevam“, priseća se Barbara, koja je priznala da je bila nervozna:

“Ja sam ipak početnik, i koliko god da ste vješti u pjevanju, pjevanje u mikrofon je drugačije i morate znati kako da rukujete tom opremom da bi vam glas mogao što bolje izaći. To je tužno, Brinula sam se da ću se udaviti u puno bambusa,ali je uspjelo.Poznato je područje u kojem radimo ima ljudi koji nisu baš sretni,gledaju te i samo sede ovako,nije lako,nije teško svaki put kada počnete, ali važno je da je sada ono što jeste.”

Kao pevačica koja je odustala od studija zbog estrade, otkrila je i da li je imala podršku okoline.

“Nisam od onih koji traže podršku ili pričam sa prijateljima o poslu. Sve im kažem, a oni mi kažu da već sve znam, radim domaći i trudim se da to ne dođe do mene i ne dajem “Dođi kući na posao”, iskreno Barbara.

Oglasi - Advertisement