Big Mama, čije je pravo ime Svetlana Tanasić, poznata je ličnost koja je učestvovala u četvrtoj sezoni “Zvezda Granda” i prvoj sezoni “Farme”. Malo tko je znao da se sada zove Svetlana Orlić, te da se u međuvremenu preselila u Njemačku gdje je pronašla sreću sa suprugom koji je kolekcionar bubnjeva.

Očekivalo se da će pjevačica imati uspješnu karijeru, zbog čega je iznenadni nestanak za mnoge iznenadio. U nedavnom intervjuu za Kurir otkrila je da je svoju odluku o odlasku motivirala posebnim razlozima. Nadalje, govorila je o glasinama o svojim financijskim poteškoćama, planovima da se vrati nastupu, kao io svom novopronađenom romantičnom partneru.
Što je dovelo do vaše značajne odluke da se povučete iz javnog života?

Nakon što sam dobro razmislio, odlučio sam se povući. Natjecanje “Zvezde Granda” bilo je u zahuktalom stanju i iako sam bio u iskušenju da bacim kapu u ring i riskiram, nisam očekivao da ću dogurati tako daleko kao što sam uspio. Želim da se zahvalim “Grandu” što mi je pružio priliku da zablistam.

Iz vaših postupaka može se zaključiti da još uvijek imate strast prema glazbi i da se niste odrekli tog interesa.

Trenutno nastupam u Njemačkoj s grupom Xenon, a paralelno radim s folklorašima u Srpskom kulturnom centru i u oba poduhvata nalazim veliko zadovoljstvo. Glazba je uvijek bila dio mog života i uvijek će biti. Glazbenici i pjevači bez sumnje su umjetnici u svojoj srži.

Koji je najizazovniji aspekt vašeg posla?
Kao vokalisti, nije naše mjesto da tugujemo. Naša tradicija dopušta nam da tjedan dana tugujemo zbog gubitka voljene osobe, ali onda moramo nastupiti. Samo mi uistinu razumijemo nemir u našim crijevima. To mi je postalo jasno nakon smrti moje majke.

Što mislite o mlađim izvođačima i njihovim umjetničkim izričajima? Jeste li i dalje pratili kitnjaste i ekstravagantne izvedbe Desingerice?

Kao netko iz prethodnog doba, smatram da se glazba ne bi trebala sastojati od kombinacije starijih žena i vodozemaca, što je prečesto na današnjoj glazbenoj sceni. Iako ne pratim aktivno trendove, primijetio sam da ima popriličan broj talentiranih mladih glazbenika. Međutim, vrijedi napomenuti da uspjeh u industriji također uvelike ovisi o slučaju.
Da li ste razmišljali o povratku na scenu “Granda”?

Kao što sam već rekao, nedavno sam objavio novu pjesmu. Iako ne odustajem od pjevanja, trenutno nemam pravo sudjelovanja u natjecanju “Zvezde Granda”. S tim u vezi, zainteresirana sam za sudjelovanje u žiriju emisije “Nikad nije kasno”. Uvjeren sam da mogu ponuditi vrijedne uvide drugim natjecateljima.

Postojale su stalne glasine koje sugeriraju da se bavite prodajom svojih rabljenih i istrošenih stvari.

Odlučio sam prodati svoju imovinu budući da sam je ja kupio. Zapisi koje sam posjedovao prouzročili su mi veliku emocionalnu patnju. Kao pop umjetnica, imperativ je da ne koristim isti par peta dva puta. Iako sam ih u početku namjeravao prodati, na kraju sam ih odlučio donirati jer ih nisam imao druge prilike nositi. Nakon široke medijske pokrivenosti, pojedinci su počeli raspravljati o mojim nedavnim financijskim problemima, što je navelo moje prijatelje i poznanike da mi ponude svoju pomoć.
Raspitajte se o svom emocionalnom stanju, kako trenutno stoji i kako je bilo nedavno.

Nakon što sam prošla kroz teško razdoblje nakon razvoda od pokojnog supruga 2018., odlučila sam se preseliti u Njemačku. Tamo sam upoznala svog sadašnjeg supruga kojeg smatram ljubavlju svog života. Prvi put smo se sreli na okupljanju na koje me je pozvao prijatelj i odmah osjetili povezanost kao srodne duše. Zajednička ljubav prema glazbi dodatno nas je zbližila. Naime, suprug me osvojio komplimentom da u životu nije čuo bolju pjevačicu. Sada, nakon tri godine braka, zahvalna sam Bogu što nas je spojio. Moj suprug je svirao bubnjeve, ali sada je strastveni kolekcionar i entuzijast.
Održavajte komunikaciju.

Često mi se javljaju Biljana Sečivanović i Aleksandra Bursać, ali prošlo je dosta vremena otkako sam se posljednji put čula s Darkom Lazićem, koji je promijenio broj nakon prometne nesreće. Obično ne volim uzrokovati neugodnosti drugima.

Oglasi - Advertisement