Ognjen Vranješ pronašao je sreću u novoj ljubavnoj vezi. Nogometaš Čukaričkog sada izlazi sa sestrom supruge Milorada Ulemeka Legije.

U ekskluzivnom izvještaju Kurira saznajemo da je tajanstvena Marija iz Beograda ljubavna partnerica Legije. Unatoč njezinoj anonimnosti za javnost, par je u ljubavnoj vezi već nekoliko mjeseci. Ovu informaciju potvrdila je i Legijina izabranica, koja je nedavno na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj su ona, sportaš i njena sestra, čime je pokazala kako ljubav među njima cvjeta.
Uz srdačan natpis navodeći da je riječ o obiteljskoj fotografiji, označila je nogometaša i podijelila objavu na svom profilu.

Vranješ je u svojoj poruci izrazio svoje osjećaje uključivši dva velika emotikona ružičastog srca.

Zajedno su proslavili dolazak nove godine u Beogradu, što dokazuje i fotografija snimljena na dočeku 2024. godine.
Nakon razvoda od supruge Danijele, vješti vratar Čukaričkog prvi put je javno otkrio svoju novu partnericu.

Vranješ održava razinu privatnosti kada je u pitanju njegov privatni život, ali trenutno je u ozbiljnoj i jedinstvenoj vezi s Marijom. Njihova dinamika potpuno je drugačija od one koja je javno poznata. U njihovoj vezi Vranješ djeluje zadovoljno, mirno i ispunjeno. Uživaju u zajedničkom druženju, posjećuju njegove utakmice, putuju, iskreno su sretni i zaljubljeni. Vrijedi istaknuti da je Marijina sestra udana za Legiju, a njihovu vezu zna i podržava cijela obitelj. Bez sumnje, oni su prekrasan par i imaju jaku vezu. Ostaje neizvjesno koliko će svoje intimne trenutke odlučiti podijeliti s javnošću u budućnosti. Vjerojatno će Vranješ taj aspekt svog života i dalje držati u tajnosti, kao što je to činio i u prošlosti. Kako kaže naš izvor, otkako je s Marijom, Vranješ nikada nije bio sretniji.
On je potpuno transformirana osoba, do vrha ispunjena njezinom prisutnošću. Njegovi pratitelji potvrđuju da su svjedočili njegovoj strani koju nikada prije nisu vidjeli, ističući da je on obično strastven muškarac koji rijetko pokazuje svoje emocije. No, ovoga puta stvari su drugačije, zaključuje naš sugovornik.

Nakon trinaestogodišnjeg izbivanja, prošle godine se trijumfalno vratio u srpski nogomet i vrlo brzo postao zvijezda kluba s Banovog brda. S impresivnom karijerom u više zemalja, uključujući Moldaviju, Rusiju, Tursku, Španjolsku, Grčku i Belgiju, čak je imao čast predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Trenutačno boravi u Beogradu više od šest mjeseci, a njegovo iskustvo i talent čine ga vrijednim sredstvom za bilo koji tim.

Na temelju pouzdanih izvora, koegzistencija njega i Legijine svastike samo je pitanje vremena.

I pored brojnih pokušaja da kontaktiramo Vranješa, on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Oglasi - Advertisement