Dok mnogi uživaju u praznicima i slobodnim danima, za Radišu Trajkovića Đanija i dalje nema odmora, a narod i nakon dočeka nastavlja da radi punim kapacitetom.

Pevao je na jednoj žurci u Prijepolju, gde se okupio veliki broj gostiju, i doveo ih u trans, a sudeći po napojnicama koje je dobio, ove godine mu neće nedostajati.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vide se gosti kako na folk pevača bacaju velike sume novca, koju on u jednom trenutku nije uspeo da zadrži, pa su mu počeli lepiti novac na čelo.

Rukovanje i kape uručeni su darežljivim i veselim gostima, ali Dani je ipak otišao sa hiljadama eura, još jednom dokazavši zašto nosi titulu ‘Kralja savjeta’.

Podsjećamo, Jani je za lokalne medije otkrio kako u svojim nastupima prihvaća različite vrijednosti.

– Na svakoj rimskoj proslavi dobijao sam prsten, kamen, neku robu… Jednom sam dobio zlatni lančić težak pola kilograma. Nisam ga nosio, pitam se da li je neko ukrao lanac. Momak iz Kanade me stavio u lance i bacio novac na mene. Kada sam završio, dao sam lanac njegovoj supruzi, a ona mi je rekla da ne zna šta da kupi da izrazi sreću, a ovo je za mene – rekla je Trajkovićeva.

Oglasi - Advertisement