Srpski košarkaš Nikola Jokić jedan je od najplaćenijih igrača u NBA i samo će ove sezone od ugovora sa Denverom zaraditi 47 miliona dolara, a gde su sponzorski ugovori koji će samo “rasti” jer Sonbolak je sve više “aktivan” u ovoj oblasti odnedavno. Očekivano, zbog toga Jokić želi da živi luksuznim životom, a sada znamo gdje živi sa svojom porodicom, koja je uz njega skoro cijelu NBA sezonu.

Selo je Cherry Hill, Colorado, koje ima samo 6.442 stanovnika prema popisu iz 2020. godine, što znači da je mjesto osam puta manje od Sombrea. Ipak, Jokić je odabrao ovdje jer je mirno, posjeduje veliko imanje, a vrlo je blizu Denvera, samo 16 kilometara. Pogledajte kako izgleda njegova vila:

Vila je vrijedna 4,5 miliona dolara i kupljena je nakon što je osvojio svoju drugu MVP nagradu 2021. Prema informacijama objavljenim na TikToku, vila ima površinu od ​​​​1112 kvadratnih metara i dobro je zaštićena od svih “znamenitosti”. Ušuškan među šumom, ima ogromnih 29 soba, od kojih su nekoliko spavaće sobe.

Pored ovoga, Jokić ima i kućni bioskop sa udobnim sedištima u kojima često može da gleda svoju omiljenu seriju “Nacionalni biznis”, bazen, veliku teretanu i dvorište sa kuhinjom.

Oglasi - Advertisement