Zoran Ristić (54) iz okoline Kruštvaca počinio je jutros neviđeni zločin, najpre teško povredio svoju ljubavnicu I. K. (44) na parkingu u Kruštvacu, a zatim u Kuku Ubio suprugu Vesnu kod starog kamenoloma u Đinčunu.

“Zoran i Vesna su u braku 30 godina i imaju dvoje djece i unučadi, a nedavno se šuška da je napustio ženu i da ima oženjenog ljubavnika u Kruševcu”, rekao je Kurielov izvor i dodao: “Navodno preselio se kod svog ljubavnika I.K., dok je njegova supruga živela u njihovom domu u selu Jasika, gde su imali veliku imovinu, odnosno, kako se navodi, juče su se ljubavnici prvo posvađali, a Zoran je pucao u I.K. na sredini parkinga ispred zgrade i pobjegao.”

 

Prema daljem izvoru, Ristić je ubrzo pronašao suprugu Vesnu. “Nejasno je da li je Zoran na tom putu sreo svoju suprugu i ubio je nedaleko od kuće, ili je prvo otišao u kuću i naredio joj da uđe u auto prije nego što ju je ubio i ostavio. Ostala je tu”, rekao je izvor i dodao: “Zoran je izvršio samoubistvo u svom automobilu nedaleko odatle dok ih je policija opkolila pošto su dobili dojave da je jedna žena teško povrijeđena, a druga ubijena.”

Na mjestu ubistva nesretne žene i na policijskoj traci postavljenoj tokom uviđaja bile su vidljive mrlje krvi. “Prije dvije-tri godine Zoran se iselio iz sela i došao u Kruševac. Tada je našao posao u fabrici, a priča se da se, otkako je tamo našao, promijenio. Nekako je poludio. , više ne radi u toj fabrici. „Nije više isti čovek“, rekle su komšije i dodale: „Prvo je došao u selo sa suprugom, ali je nedavno dovodio sve više ljubavnica. Inače, I.K. nije bila njegova prva ljubavnica, “imao je još jedan slučaj prije nje. Sada je napravio neviđenu katastrofu – povrijedio je svoju ljubavnicu na parkingu ispred zgrade, ubio je ženu u kamenolomu i počinio samoubistvo u autu u isto vrijeme.” Komšije su pričale da je baka bila veoma vrijedna i vrijedna.

Ukoliko doživljavate nasilje, kontakt telefoni za Savjetodavni centar protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatno, radnim danima 10-19h
011 2769-466, radnim danima 10-19h
062304-560, od 19:00 do 10:00

Hitne prijave nasilja u porodici mogu se dostaviti besplatno na 0900-100-600 u periodu od 00:00 do 24:00 sata.

Oglasi - Advertisement