Sina Kamile Višnjevske Tomasa Olesaka (14) ubio je Leighton Ames u Gatesheadu prošlog oktobra, Leighton Ames (14) je izboden nožem i ostao slomljenog srca. Ejms se hvalio kako je urinirao na Tomasa nakon što ga je ubo nožem. On je osuđen u junu ove godine. U zatvoru će provesti najmanje 12 godina. Camilla sada poziva roditelje da “obrate više pažnje” na svoju djecu “prije nego što bude prekasno” i da potraže pomoć od lokalnih službi ako primjete “nepoželjne promjene kod svoje djece”.

“Moj svijet je stao 3. oktobra prošle godine i užasne slike te noći izranjaju mi ​​svaki dan. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam zauvijek izgubila Tomasa i još uvijek čekam da se vrati. Ono što je Leighton uradio To je strašno , da. On je duboko povrijedio Tomasa, mene, cijelu moju porodicu, moje prijatelje”, rekla je i dodala: “Riječi ne mogu izraziti koliko su nam srca slomljena. Moj sin nikada nikoga nije povrijedio. Čovječe, niti želi da povrijedi nekoga .Bio je sretan,uzivao u zivotu i imao planove za buducnost.Srce mi je za sve porodice koje su na ovaj nacin izgubile najmilije.Kakav si ti covek da napustis kucu sa nožem?Kakav svet postaje kao kad deca ubijaju decu? Zaista se nadam da ljudi uče iz naših gubitaka, ali to ostaje da se vidi. Mislim da je zlo teško pobediti, ali verujem da je promena moguća, A dobrota uvek treba da pobedi. Za mene ova promena “sve počinje kod kuce. Zato molim sve vas roditelje i staratelje da više pažnje posvetite svojoj djeci dok ne bude kasno”, rekla je nesretna žena.

Kamila je napisala i pismo učenicima osnovnih škola, u kojem je napisala: “Pokušajte da zamislite da prijatelj koji sada sedi pored vas sedi tamo poslednji put”.

Oglasi - Advertisement