Katie Page, stanovnica Kolorada, jako voli djecu. Unatoč tome što nema svoje biološko potomstvo, otvorila je svoje srce i dom za troje posvojene djece. Kasnije, nakon što su razvili duboku vezu s muškarcem po imenu Još, još dvoje djece iz njegove prethodne veze pridružilo se njihovoj obitelji. Njihovo kućanstvo trenutno čini sedam članova, među kojima su Kate, Joša, dva dječaka i tri djevojčice. No, pažnju svjetske publike nije zaokupila veličina njihove obitelji, već priča o njihovoj posvojenoj djeci. Kad je Kate odlučila provesti DNK test svoje djece kako bi riješila određene nejasnoće, šokantni rezultati su je ostavili potpuno bez riječi.

U dobi od 40 godina, Katie je 2017. donijela odluku da konačno ispuni svoju životnu želju da posvoji dijete. To je dovelo do dolaska Graysona, koji je tada bio tek beba, a sada je izrastao u divnog šestogodišnjaka. No, Katieno putovanje krenulo je neočekivano kada je primila poziv iz socijalne službe i obavijestila je o jednogodišnjoj djevojčici kojoj je potreban udomiteljski dom. Bez imalo oklijevanja, Katie je otvorila svoja vrata djevojčici, samo da bi otkrila da njezin usvojeni sin i udomljeno dijete dijele nevjerojatnu sličnost.
Rezultati DNK testa bili su ništa manje nego zapanjujući.

Nakon što je otkrila da je biološka majka dala različita prezimena za bebe tijekom procesa usvajanja, Katie je isprva vjerovala da moraju biti od različitih majki; međutim, DNK test otkrio je sasvim drugu istinu.

Katie je doživjela val pozitivnog iznenađenja kada je otkrila da Grayson i Hana dijele bratsku i sestrinsku vezu.

U prosincu 2018. Katie je uspjela dovršiti službeno usvajanje Hane uz pomoć ovih rezultata testa.
Prema Kate Page u intervjuu za “People”, razlog zašto je Hana mogla živjeti u svom domu bila je njihova obiteljska veza. Očito je da su se trebali ponovno ujediniti, kao da je to dio božanskog plana. Da nisu u srodstvu, Hana bi bila smještena kod druge rodbine. Kate je izrazila uvjerenje da je ovo bio nevjerojatno pozitivan ishod.

Ali zapanjujuća priča Katie iz Colorada nije tu završila. Sudbina joj je spremila još jedan neočekivani obrat.

Njezin dom uljepšao je dolazak trećeg brata.

Ubrzo nakon što je Paige zakonski posvojila Hannah, saznala je za postojanje Jacksona, jednogodišnjeg dječaka koji je slučajno bio biološki brat i sestra Hannah i Grayson.
Kad ga je držala u naručju, Katie je obuzeo neodoljiv osjećaj ushićenja. Oduševljeno je uzviknula američkim medijima: “Evo, stigao je njihov brat i sestra! Ovo dijete je sada cijenjeni član naše obitelji pune ljubavi.” Ovu iskrenu izjavu Katie je dala nakon usvajanja svog trećeg djeteta, Jacksona.

U veljači je majka troje posvojene djece dobila još jedno neočekivano otkriće: biološka majka Graysona, Hane i Jacksona rodila je još jednu djevojčicu koju je također napustila. Naravno, Katie je novorođenče bez oklijevanja primila u udomiteljsku obitelj.
Odluku da ne primi najmlađu sestru donijela je sama.

Na kraju je najmlađa djevojčica pronašla dom pun ljubavi kod obitelji koja je već otvorila vrata Kateinoj starijoj djeci, Taylor i Idi Grace. To je rezultiralo uravnoteženom raspodjelom, pri čemu je troje napuštene djece posvojila Katie Page, a preostalo troje prigrlila je obitelj Whitney, koja održava blizak odnos s Katie i njihovom djecom, koja su sada braća i sestre.

Danas je Katie dio velike obitelji, a svoje pratitelje na Instagramu neprestano obavještava o nastojanjima svoje troje djece, kao i male kćeri svog partnera Joše, stvarajući sliku ujedinjene i radosne obiteljske jedinice.

Oglasi - Advertisement