Unatoč burnoj prošlosti, Goca Božinovska slovi za predanu obiteljsku ženu koja je svoju djecu vodila i usmjeravala na pravi put. No, izazovi s kojima se susrela vidljivi su u slučaju njezina sina Mirka Šijana.

Mirko Šijan često je bio u žiži medija zbog njegovih romantičnih veza s renomiranim pjevačicama, ali i raznih izazova s ​​kojima se susretao.

Goca Božinovska često je u javnosti raspravljala o ovoj temi, a čini se da sada može pronaći utjehu i konačno odahnuti.

Godinama joj je stvarao brojne probleme, ostavljajući je neprestano iritiranom. Bez prisustva muškarca u kućanstvu koji bi ga mogao smiriti, pronašla je utjehu kada se on konačno oženio i kada ga je njegova šogorica uspjela smiriti. Kao što svi znamo, kad dođe beba treba zaraditi. Dok Goca radi, ne može sama da izdržava cijelo kućanstvo. Srećom, Mirko sada ima neke povremene poslove koje obavlja za Rodića, što je u njihov život unijelo stabilnost i harmoniju, kaže Radetov susjed.
Kad bih rekao nešto neprikladno, mogao bi mi to zamjeriti. Mirko je mladić čija je neizmjerna energija zahtijevala pažljivo vođenje, ali Goca to nije mogla pružiti. Ipak, stvari su se na kraju posložile. Sada sam svjedok kako on preuzima odgovornost obavljajući poslove i obavljajući sve potrebne poslove u dvorištu.

Prema riječima mještana obližnjeg kafića, njegova pojavljivanja su prorijeđena otkako se oženio i postao roditelj.

Povremeno ih promatram kako šetaju jedan pored drugoga, prave pauze kako bi popili kavu, no u prošlosti bi se ovdje zadržavao satima. Pogotovo kada je uživao u društvu pjevačice Katarine Grujić. Čini se da se izvanredno oporavio, pokazujući pronicljivo donošenje odluka. Iako se i dalje druži s poznanicima iz susjedstva, transformirao se u predanog obiteljskog čovjeka.
Mirko je poznat kao sin Goce Božinovske, a ljudi o njoj imaju samo riječi hvale.

Susjed ju opisuje kao lavicu, žestoku i zaštitničku figuru. U gluho doba noći, ako biste tražili pomoć na njezinu kućnom pragu, ona bi nedvojbeno ponudila svoju pomoć. Cijeli život posvetila je odgoju svoje djece, dajući sve od sebe da ih zbrine. Kad god je imala nastupe za zaradu, djeci je osiguravala zbrinjavanje tako što bi ih vodila u kuću svojih roditelja, iako mi se ne sjeća točne lokacije u Kraljevu ili Kragujevcu.

Pjevačevo prisustvo odahnulo je susjede koji su izrazili zadovoljstvo što su svjedoci Mirkove novopronađene smirenosti.

Denis se prisjeća prošlosti, spominje kako ga je bilo strah proći pored neke kuće u kojoj bi njegov prijatelj okupljao društvo. Međutim, sada su se stvari promijenile i drago mu je zbog Goce koja konačno može uživati ​​u miru i bezbrižnom životu. Zlata Petrović često ju posjećuje, a Denis ih nerijetko viđa kako kupuju u obližnjim buticima i s osmijehom na licu uživaju u kavi, a ponekad i rakiji.
Prema riječima komšija, Goca gaji duboku ljubav prema svojoj snahi i otvoreno izražava svoje divljenje prema njoj.

Nemoguće je da svome sinu ne uvede red. Veljko i njegova supruga, zajedno s Gojinim prijateljima Rodićima, sada se tu okupljaju i stvaraju sliku skladnog i pravog domaćinstva. Prethodno je bilo nejasno tko konzumira alkohol ili pokriva troškove, a iz dvorišta se čula galama. Ipak, sada je pažnja svih usmjerena prema djeci, što im donosi neizmjernu sreću. Šogorica Bojana živahna je poput aviona jer aktivno sudjeluje u poslovima svojih roditelja i potiče druge da im se pridruže.

Oglasi - Advertisement