Gledaoce Dnevnika od voditeljke RTS-a primila je nesretna vijest da je, nažalost, preminula predana radnica RTS-a Nada Perić Kovačević.

S dubokom tugom javljamo da je preminula naša cijenjena kolegica Nada Perić Kovačević. Uz izvanredan staž od 25 godina na RTS-u, svoju je karijeru posvetila vitalnom zadatku zaštite prava na serije i filmove kroz zaštitu autorskih prava. Ispraćaj će biti u subotu, 6. januara, na Novom groblju, najavljeno je u Dnevniku RTS-a.

Nada se oprostila od svojih prijatelja i kolega koji su joj se oprostili.

Pulsonline prenosi da je ovo dan ispunjen tugom za saradnike Nade Perić Kovačević, predane članice RTS-a koja je nažalost preminula nakon što je 25 godina života posvetila ovom mediju. Nada je obnašala cijenjenu dužnost voditeljice pravne službe, a posebno je bila poznata po svom nepokolebljivom angažmanu u zaštiti autorskih prava raznih serija i filmova. Njezin neprocjenjiv doprinos sferi javnog servisa teško je precijeniti, a kolege su se od nje srdačno oprostili u potresnom prilogu Večernjeg Dnevnika.

Kako javlja RTS, ispraćaj Nade Perić Kovačević zakazan je za subotu, 6. januara, u 13 sati. na Novom groblju u Beogradu.

Nada, inače majka poznate jazz pjevačice Lene Kovačević, supruga je i Dušana Kovačevića, uglednog dramatičara, scenarista, redatelja i akademika.
Donositeljica tužne vijesti na svom Instagramu danas je Lena.

Lena je napisala iskrenu počast svom voljenom anđelu HOPE. Sa srcem punim ljubavi i odanosti, NADA je sada uzašla da bude s Gospodinom. Radost je odjekivala u njezinom biću, a ona je prenosila mudrost o ljubavi i žrtvi za ispunjeno postojanje. HOPE je imala nepokolebljivu želju za životom, čak i usprkos iscrpljujućoj bolesti koju je nosila poput tereta. Ona je bila primjer otpornosti, učeći one oko sebe da se suoče s nedaćama s milošću i normalnošću. Bila je to bitka, ali ona se s njom suočila s bezgraničnom velikodušnošću i blistavim osmijehom. Bez sumnje, NADA zaslužuje uživati ​​u sjaju vječne svjetlosti. Lenine riječi služe kao podsjetnik svim majkama na nesalomljiv duh koji prebiva u njoj.

Oglasi - Advertisement