U srijedu je Regan Anderson, 27-godišnja majka dvoje djece i učiteljica u privatnoj kršćanskoj školi u Južnoj Karolini, privedena u policijski pritvor.

Prema nadležnim tijelima, dotična je žena trenutno pod sumnjom da je maloljetnicu navodno prisilila na seksualne odnose s njom. Osim toga, policija je izvijestila da je također optužena za prijenos eksplicitnih slika sebe istoj osobi.

Prema izvješću New York Posta, Anderson je optužen u dvije točke za seksualno zlostavljanje maloljetnice koja je u vrijeme navodnih incidenata imala 17 godina.

Na sudskom ročištu u četvrtak majka stradalog ustvrdila je da je trenerica, inače profesorica i bliska osoba od povjerenja obitelji, izigrala njihovo povjerenje i prekršila zakletvu odgajatelja. Kao rezultat toga, život njihova sina bio je nepopravljivo oštećen.

Prema žrtvinoj majci, Andersonova je pozornost trebala biti usmjerena na strast njezina sina prema nogometu, no umjesto toga, ona mu je uskratila tu priliku.

Majka je dala izjavu o sigurnosti mladih sportaša u njihovoj zajednici, navodeći da upravo ova žena na slobodi predstavlja prijetnju.

Prema izvješćima, Anderson je navodno počeo maltretirati dijete u listopadu.
Navodno se prvi napad dogodio u privatnoj rezidenciji koja se nalazi u Holly Hillu, malom gradiću smještenom sjeverno od Charlestona. Nakon toga, drugi se incident dogodio na parkiralištu restorana brze hrane u neposrednoj blizini Santeeja.

Dječakova majka tvrdi da je Anderson njezinom sinu putem Snapchata prenosila eksplicitne slike.

Vijest o mogućoj neprikladnoj vezi brzo se provukla kroz akademiju Holly Hill, zbog čega je uprava pozvala policiju 8. studenog.
U kratkom vremenu Anderson je razriješen posla.

Prema njezinom profilu na LinkedInu, sebe karakterizira kao osobu s velikim žarom prema djeci.

Prema njezinoj biografiji, ona je majka koja trenutno ostaje kod kuće i traži održive mogućnosti rada od kuće kako bi pomogla i svojoj obitelji i sebi.
Sudac je dosudio jamčevinu od 2500 dolara i naredio joj da nosi steznicu za nogu.

Zbog optužbi za seksualno zlostavljanje protiv nje zabranjena joj je komunikacija s mladićem kojeg je optužena da je viktimizirala, kao i s njegovom obitelji.

Oglasi - Advertisement