Unatoč petom desetljeću, Sanja Marinković djeluje nevjerojatno mladoliko, što može zahvaliti pedantnom režimu treninga i posvećenosti zdravoj prehrani koje se pridržava već nekoliko godina.

Sanja je nerijetko na nastupima plijenila pažnju publike svojim modernim odijevanjem. Nedavno je mnoge zapanjila posebno odvažnom haljinom koja je mnoge ostavila bez teksta.

Tijekom prezentacije, govornica je nosila ružičastu haljinu s odvažnim dekolteom. U jednom je trenutku njezino odijevanje gotovo otkrilo kvar u garderobi.
Bilo je vidljivo da voditeljica tijekom emisije nije nosila haltere jer je haljina imala veći otvor na prsima.

Sanja je usput spomenula kako fizički izgled održava dosljednim vježbanjem i uravnoteženom prehranom te da gotovo ne konzumira meso.
Sanja vjeruje da su briga o sebi i samopoboljšanje ključni aspekti života. Ženama savjetuje da nikad nije kasno za novi početak, bilo da se radi o ljubavi, majčinstvu ili karijeri. Ističe da je svako vrijeme pravo vrijeme za promjenu. Sanja također priznaje transformativnu moć prehrane, koja je tijekom godina uspjela riješiti mnoge probleme.

Moje divljenje pravilnoj prehrani s vremenom je raslo, zbog čega sam smanjio unos mesa. Poslušala sam savjete boljih poznavatelja i uglavnom jedem sirovu hranu. Šalim se kad kažem da ne jedem ništa, ali istina je da se suzdržavam od naručivanja glavnih jela u restoranima. Umjesto toga, radije naručim predjela, što smatram ugodnijim. Ovo nije oblik samoodricanja, nego sustav koji meni odgovara. Uz to, vježbam i preskačem doručak, konzumiram samo sok i kavu do 13:00 kada imam prvi obrok. Uklonio sam mnoge vrste hrane iz svoje prehrane i zadovoljan sam svojim izborom. Ova otkrića stigla su od same voditeljice.

Sanja Marinković

Tijekom programa otkrila je da je apstinirala od konzumiranja žumanjaka deset do petnaest godina. Umjesto toga, ona uzima isključivo bjelanjke jer su bogati proteinima, dok žumanjke u potpunosti izbacuje. I kod pripreme kajgane striktno koristi bjelanjak.

Oglasi - Advertisement