Pjevač Haris Džinović, koji već dugi niz godina ima skladan brak sa kreatorkom Melinom Džinović, sa kojom ima dvoje djece, izrazio je negodovanje prema „Perspektivi čovjeka koji svoj život živi na račun svoje druge polovine. .

„U moje vreme, da je tako, ako devojka plati, momak bi otišao u zatvor na tri meseca. Portir bi otišao u zatvor na tri meseca. Ako nije mogao da plati piće, to je bilo previše. Kakva sramota pa za sta si jos ziv budalo sedis kuci kako se izvuces kako si bestidan Moras da platis zene Moras ne mogu da kazem da se pokoravas zenama to je nekako grubo da se izrazim, ali to je to. Sad ne mogu da smislim kako da to kazem, ali ti si tu, on je tu, recimo, on je u blizini, ti si uvek na usluzi, ti si džentlmen, ti Budi Jack, to moraš biti. S druge strane, ako ste Jack, to bi trebalo da vam ostavi utisak koliko ste glupi. Imaš šansu da budeš Džek, Džek je impresivan, malo hodaš, nekako si sladak… to vide i druge devojke”, rekao je Haris, koji je pomenuo i svoj ljubavni život, koji je “patio” mladost.

“Ima ljubavi. Svaka ljubav je tragedija. Svaka ljubav je tragedija, svaka. Šta ja znam, a ne želi me osoba koju volim. Šta da radim, trčim za njima. Patim kao konj, pa ne znas sta je moj boli o boli boli sta je sa tobom prolaze devojke i zele da budu sa mnom ali ja ne vidim nista ja sam ko konj kad nosis naocare da hodam pravo umesto da gledam levo i desno, tako ja upravljam nekim. Ali koliko ja znam, neće ko hoće mene, ali ljubav nikada nije definisana.”

Oglasi - Advertisement