Novak Đoković i Janik Siner trenutno se natječu na Završnom Masters turniru u Torinu. Međutim, tijekom četvrte utakmice prvog seta došlo je do poremećaja na tribinama zbog čega je interveniralo zaštitarsko osoblje.

Teniski turniri obično su događaji bez događaja. Zaljubljenici u ovaj “bijeli sport” često se smatraju sofisticiranima, što znači da svako neuobičajeno ponašanje gledatelja nailazi na čuđenje.

Na početku ultimate meča u kojem su sudjelovali Novak Đoković i Janik Siner dogodio se događaj ove prirode. Točnije, dogodilo se to u četvrtoj utakmici prvog seta.

Tennis TV on X: “THE REMATCH WE’VE ALL BEEN WAITING FOR 🍿 Home Hero Jannik Sinner takes on 6-Time Champion Novak Djokovic for the #NittoATPFinals TITLE! 🏆 WATCH LIVE —> https://t.co/hOHmv2wMlX https://t.co/om8gcXTbtC” / X (twitter.com)

Umjesto na teren, pozornost gledatelja privukle su tribine zbog fizičkog sukoba navijača Noleta i navijača talijanske momčadi. Zbog toga je utakmica bila privremeno prekinuta, a morali su intervenirati i zaštitari. Nakon kraće pauze, utakmica je nastavljena.

Nakon tog događaja, Novak je uspio iskoristiti prednost i osigurati break, što je rezultiralo vodstvom od 3-1.

Nakon što je dobio sva četiri meča, Siner je prošao u finale. U trećem kolu Zelene skupine osigurao je pobjedu nad Holgerom Runeom, čime je Novak prošao u polufinale.

Bez sumnje, evidentno je da Janik zauzima posebno mjesto u srcima domaće publike. Italija se već neko vrijeme nije mogla pohvaliti tenisačem njegovog kalibra, a kao rezultat toga, u Torinu vlada opipljivo uzbuđenje. Ove večeri će se publika bez sumnje okupiti iza svog voljenog sportaša dok bude izlazio na teren.

Ulazak Sinera u dvoranu popraćen je gromoglasnim pljeskom i ovacijama publike. Cijela dvorana ustala je na noge kako bi dočekala četvrtu tenisačicu svijeta.

Važno je napomenuti da je i njihova reakcija po Novakovom dolasku na teren bila slična, što govori da je srpski igrač dočekan dostojanstveno u Torinu iako je većina publike danas bila protiv njega.

Važno je napomenuti da će Đoković, uspije li večeras pobijediti, ostvariti svoj sedmi naslov na Završnom Mastersu. Nasuprot tome, Siner trenutno traži svoj prvi naslov na ovom događaju.

Oglasi - Advertisement