Takmičarka Đula Drini izazvala je veliku pažnju od svog debija na estradi “Zvezda Granda”. Nasljednica Šemsa Suljaković trenutno uživa u novostečenoj popularnosti. Ekipa Youtube kanala “Živa istina” otputovala je u Cazin kako bi obavila intervju. Slijedi priča o glazbenoj obitelji čiji su najveći životni suputnici koncerti i pjesma.

Video pogledajte na linku ispod

živa istina. Učesnica ZVEZDA GRANDA.Đula Drini,krajiška Šemsa Suljaković. Cazin – YouTube

 

Novosti sa Estrade:

Vraća se na velika vrata. Nakon bolesti Bojan Tomović novim pjesmama osvaja publiku.

Bojan Tomović proslavio se ranih 2000-ih hitovima “Jugić”, “Plava Motorola”, “Nisam te gorabio” i “Na distanci”, koje i danas zauzimaju mjesto u pop glazbi. Uz veliki uspjeh stigla je i medijska pozornost i eksponiranost, ali i niz osobnih problema, prvenstveno vezanih uz njegovo zdravlje. Bojan je otvoreno pričao o svojoj borbi s bipolarnim poremećajem, koji ga je potpuno transformirao fizički i psihički. Zbog toga je promijenio i ime i vjeru. No, nakon gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, Bojan je dobio izljeve podrške i ohrabrenja gledatelja. To ga je dovelo do odluke da se vrati staroj slavi uz pomoć video produkcije “Universal”. Nakon što se njegova pojava proširila društvenim mrežama, Bojan je spreman za povratak.

„Nekada sam bio veoma popularan pevač, zbog bipolarnog poremećaja sam zabranjen, diskriminisan, stigmatizovan. Otvorio sam svoju ranjenu dušu i u toj emisiji koja je oborila sve rekorde gledanosti i bila u trendingu u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj i od tada je mnogo toga počelo da se menja.“

Bojan Tomović -SOFI SOFIJA- 2023 (UNIVERSAL VIDEO PRODUCTION) – YouTube

Bojan Tomovic -KOCKICE- 2023 (UNIVERSAL VIDEO PRODUCTION) – YouTube

Bojan Tomović -KOFER ZELENI- 2023 (UNIVERSAL VIDEO PRODUCTION) – YouTube

Bojan Tomovic -NA DISTANCI- 2023 (UNIVERSAL VIDEO PRODUCTION) – YouTube

Oglasi - Advertisement