BILD javlja da se šokantan incident dogodio u klinici Sana koja se nalazi u berlinskoj četvrti Lichtenberg. Snimka nadzorne kamere zabilježila je mučan prizor trojice braće, od kojih je jedan 25-godišnji Srbin, kako fizički nasrću na medicinsku sestru (32) i žestoko nasrću na liječnika (42) koji je već bio na zemlji.
Posljedice napada u novogodišnjoj noći i dalje su dugotrajne, budući da su medicinska sestra i liječnik i dalje nesposobni i trenutno su na bolovanju.

Medicinska sestra zadobila je tešku ozljedu glave s nagnječenjem lubanje, dok je liječnik zadobio ozljedu lica i modrice na oku. Vjerojatno situacija nije dodatno eskalirala zbog intervencije članova obitelji drugog pacijenta.

Otkrivene su pojedinosti incidenta. Kako se navodi, napadači su se u Hitnoj pomoći ponašali agresivno. Nakon razdoblja čekanja, tvrdi se da su pijane osobe postale nesposobne. Kako doznaje BILD, čuli su se razjareni muškarci kako viču:

Prijetnja nasiljem ne odnosi se samo na pojedince, već i na njihove najmilije, dok se suočavaju s mračnom mogućnošću gubitka obitelji i vlastitih života.
Do eskalacije je došlo jer su dva brata bila nezadovoljna kako se postupa s 25-godišnjakom koji je imao ranu na šaci.

Kako doznaje policija, mladić je u centar stigao vozilom Hitne pomoći oko 12.45 sati. Imao je ranu koja je krvarila, ali ostaje neizvjesno koliko je prošlo od njegovog dolaska do napada.
Zvuk pucnjave ispunjava zrak.

U videu svjedočimo kako se muškarci ometaju prema osoblju, što dovodi do žestoke svađe. Iznenada medicinska sestra postaje meta fizičke agresije.

Nakon sudara sa zidom sobe ona gubi svijest, a liječnica je od posljedica napada zadobila lakšu ozljedu glave. Osim toga, napadači nastavljaju zastrašivati ​​ostalo bolničko osoblje koje pokušava uspostaviti red dok policija ne stigne.

Nakon privođenja pijanog trojca, policija je krenula u očevid koji je rezultirao otkrivanjem nedopuštenih sredstava. Naknadno je svim umiješanim osobama određeno privremeno zadržavanje.

Tijela za provođenje zakona trenutno provode istragu o nizu incidenata koji uključuju napade na službenike zadužene za održavanje reda i mira, ometanje pojedinaca u pružanju pomoći, prijetnje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Oglasi - Advertisement