Trenutno se Novak Đoković nalazi u Torinu, s ciljem da u četvrtak s početkom u 14:30 sati pobijedi Huberta Hurkača. Cilj ovog pothvata je osigurati mjesto u polufinalu Završnog turnira.

Đokovićeva sudbina u nadolazećem meču ovisit će i o ishodu meča Sinera i Runea od 21 sat. Za detaljnu analizu izračuna koji su doveli do dana odluke, pogledajte dostupne resurse.

Tijekom razdoblja od dva desetljeća, Noleova evolucija od običnog dječaka do teniske legende nije ništa manje nego izvanredna. Postigao je i oborio gotovo sve postojeće rekorde u ovom sportu. Fotografija koja je nedavno izazvala buru na društvenim mrežama prikazuje Noletovu nevjerojatnu transformaciju.

Na fotografiji je lice Novaka Đokovića iz 2003. i 2023. godine. U opisu fotografije nalazi se napomena.

„20-godišnji izazov“ predstavlja zanimljivu usporedbu. Novakov izgled suprotstavljen je rođenju Karlosa Alkaraza i Holgera Runea.
Ne samo da fotografija pokazuje transformaciju, ona također prikazuje izniman kalibar najvećeg tenisača na planetu. Važno je napomenuti da je Novak Đoković svoju profesionalnu karijeru započeo sa 16 godina 2003. godine, osvojivši svoje prve bodove na ATP touru.

Slika na instagram profilu—>https://www.instagram.com/p/CzZbsW1A-Bs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=11d3d658-be9c-4f30-984b-476fc703338e

Oglasi - Advertisement