Bosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami vraćena je u ponedjeljak iz zračne luke “Nikola Tesla” nakon što joj je odbijen ulazak u Srbiju zbog izvođenja albanskih nacionalističkih pjesama i isticanja dvoglavog orla.
Unatoč tome što je u Sarajevo prepraćena posebnim zrakoplovom, pjevačica je ustrajala u poticanju kontroverzi svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Naime, ona je podijelila snimke na ulicama Beograda, kao i snimak iz Arene na kojem je prikazana pjesma “Mashala” Jelene Karleuše i Milice Pavlović.

Nakon što je skandalozna snimka izašla u javnost, Bajrami se branila tvrdnjom da izvodi sve pjesme i da poštuje sve pojedince. Sada je pokazala koliko je to iskušenje pogodilo nju.

Komentar koji je osvanuo na društvenim mrežama razotkriva razinu licemjerja i nepristojnosti koja je doista obeshrabrujuća.

Kao odgovor na komentar u kojem je pisalo “Ona se razboljela”, jedna korisnica, Selma, brzo je odgovorila duhovitim emotikonom koji prikazuje smijeh, što ukazuje da se zaista ima čemu smijati.

Dok posegnete u džep i ne nađete novac iz Srbije, suze koje vam naviru na oči neće biti suze radosnice, već suze bola. Pjevanje za 15 eura donijet će samo smijeh, ali smijeh s bolom. Ne brinite, jer iz Srbije više neće dolaziti ni novac ni tezge. Ovo je samo nekoliko dodatnih napomena koje treba razmotriti.
Vulin tvrdi da je kontradiktorno isticati simbole ‘velike Albanije’, a prihvaćati financijsku korist u Srbiji.

Aleksandar Vulin, bivši ravnatelj BIA-e, u nedavnoj je izjavi otkrio da je osobno izdao nalog da se bosanskohercegovačkoj pjevačici Selmi Bajrama zabrani ulazak u Srbiju. Vulin je ovu odluku obrazložio tvrdnjom da je Bajrami pred medijima otvoreno isticao simbole velike Albanije.

Prema njegovoj izjavi Tanjugu, pjevač je ustvrdio da bi poziranje s pozdravom “Zig Hajl” vjerojatno ometalo sve buduće koncerte u Izraelu, kao što isticanje simbola “velike Albanije” ne bi bilo shvaćeno kao povoljna potvrda za karijeru u Izraelu. Srpska industrija zabave.

Prema Vulinovim riječima, neprihvatljivo je isticanje amblema “velike Albanije” i istovremeno prihvaćanje novčane naknade u Srbiji. Srbija ne bi trebala biti suparnik onima koji se ponose “Velikom Albanijom”. Tijekom obnašanja dužnosti ravnatelja BIA-e, Vulin je izdao brojne direktive usmjerene prema pojedincima koji ne poštuju dostojanstvo Srbije i njezinih građana. Iako nije siguran koje su direktive još na snazi, Vulin sugerira da bi bilo pametno da se izdajnici i pojedinci koji vjeruju da mogu bez posljedica vrijeđati Srbiju sami uvjere u trenutno stanje.

Oglasi - Advertisement