Prilikom nedavnog gostovanja na televiziji Pink, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da je marljivi sektor naše zemlje spreman sklopiti milijunski unosan posao s narodom koji je s nama u prijateljskim odnosima.

U početku je govornik govorio o velikoj potražnji za našim naoružanjem, s posebnim naglaskom na potrebu za uskladištenim streljivom.

Vojska je sada tražila da osigura i proda javnosti svoje vrlo popularne modernizirane tenkove, “Pasarsi” i “Nore”. No, predsjednik je odlučio da ništa od oružja iz “lagera” neće otići iz Srbije.

Prema Vučićevim riječima, vrijedni industrijski sektor u našoj zemlji u ponedjeljak će dobiti kolosalan ugovor.

Predsjednik Vučić otkrio je da je prijateljska država, koja trenutno ne ratuje, zatražila dugoročni sporazum vrijedan stotine milijuna eura. Ugovor se odnosi na proizvodnju 48 naših “Nora”, što je potvrda visokog kalibra našeg naoružanja. Ovi unosni ugovori ukupno su vrijedni stotinu milijuna eura.

Govornik je također spomenuo plan da se sljedeće godine uloži ogromna količina novca, ukupno u stotinama milijuna eura, kako bi se povećale sposobnosti specijalizirane industrije. Očekuje se da će ovo ulaganje donijeti značajan povrat.

Oglasi - Advertisement