Nakon dužeg izbivanja iz javnog života, Tijana Kondić, poznata po ulozi u hvaljenom filmu “Nataša”, obasjala je jedan skup u Beogradu.

Značajan događaj u organizaciji nacionalne novine okupio je brojne ugledne osobe iz javne sfere. Bila je prisutna i Tijana Kondić koja je na crvenom tepihu blistala u elegantnoj svečanoj haljini.
Tijana Kondić ime je koje odzvanja mnogima zbog zapažene izvedbe u filmu “Nataša” redatelja Ljubiše Samardžića, koji je u njemu i glumio. Unatoč maloljetnosti, Tijana je sjajno utjelovila buntovnu tinejdžericu koja kreće u misiju otkrivanja istine iza ubojstva svog oca. Njezin otac, policajac, bio je žrtva ovog gnusnog zločina. Film je 2001. godine napravio značajan utjecaj i poslužio je kao katalizator za Tijaninu glumačku karijeru.

Tijanina uloga u filmu je uloga odlučne sedamnaestogodišnje djevojke koja je odlučna u namjeri da otkrije identitet ubojice svog oca. Njezin otac, koji je bio policijski inspektor, ubijen je, a Tijana traži osvetu upuštajući se u misiju pronalaska krivca bez obzira na sve.
Tijana je za svoje izvanredne izvedbe višestruko nagrađivana, od kojih se ističe “Zlatna arena” za izvanredan portret ženskog lika koju je zaslužila na renomiranom Pulskom festivalu.

Tijana Kondić, zanosna žena koja danas ima 39 godina, ostala je lijepa kao što je bila i u prošlosti. Njezin se izgled od tog vremena gotovo nije promijenio, a i dalje zrači mladenačkim sjajem. Međutim, njezino putovanje nakon snimanja ovog filma nije prošlo bez izazova.

Nakon trijumfa filma “Nataša”, Tijana…

Nakon završetka ovog filma 2001. godine, Tijana je pokušala aplicirati za upis na Fakultet dramskih umjetnosti. No, njezini pokušaji nisu urodili plodom, pa je odlučila nastaviti studij svjetske književnosti.
Po završetku ispita donijela je životnu odluku da se preseli u Izrael. Međutim, nedugo nakon toga zadala joj je razoran udarac nesretne vijesti.

Odlazak s ovog mjesta bio mi je najteži trenutak jer sam morao preuzeti odgovornost za svaki aspekt svog života i osigurati svoj opstanak. Ubrzo nakon toga, moj otac je preminuo samo dva mjeseca nakon što sam se preselio u Tel Aviv. Tijekom tog vremena, bilo je mnogo stvari koje su se događale odjednom; selidbe i obiteljske tragedije. Ipak, iskoristila sam ovo mučno razdoblje za pisanje. Jednom je izjavila da pisanje služi kao terapeutski izlaz, a svaka umjetnička forma ima potencijal biti takva.
Nakon što je dobila mjesto u Tel Avivu, sve manje vremena provodi u Srbiji. Od tada su njezini posjeti postali rijetki.

Tijana Kondić

Nakon mog preseljenja u Izrael, moja obitelj mi je bila značajan izvor podrške. Kako bih spojio kraj s krajem, trenutno sam zaposlen na dva posla: jedan kao učitelj plesnih tečajeva kubanske salse, a drugi kao član ekipe na raznim produkcijskim projektima. Nedavno sam imao priliku sudjelovati u produkciji velikog filma koji je režirao jedan od najuglednijih izraelskih filmaša. Posao je naporan i iscrpljujući, ali i dalje sam motiviran svojom ambicijom da uspijem. U pauzama između projekata, vrijeme provodim pišući, kako je Tijana jednom predložila.

Oglasi - Advertisement