Među osumnjičenima u slučaju ubojstva četrnaestogodišnje Vanje Đorčevske, među kojima je i njezin vlastiti otac, tragična je priča o nekoć radosnom djetetu koje je cijenilo društvene interakcije.

Neprestani osmijeh djevojčice u prisustvu majke Zorice vidljiv je na fotografijama koje su podijelile na društvenim mrežama. Vrijedi napomenuti da je Zorica sama prijavila nestanak kćerke Vanje.

Ne može se ne primijetiti odsutnost Aleksandra, Vanjinog oca, na fotografijama. Određen mu je pritvor od 48 sati zbog sumnje da je učestvovao u otmici i ubojstvu vlastite kćeri. Ovaj nemili događaj vezan je za njegov navodni pokušaj iznude novca od Vanjine majke Zorice.
Uprkos glasinama koje kruže o vezi Vanjinih roditelja, Zorica je za “Skoplje1” pojasnila da su razvedeni, ali da su u dobrim odnosima. Suprotno spekulacijama, Aleksandar je navodno dao podatke prvoosumnjičenom Ljupčetu Pavleski-Palču, koji ih je potom podijelio sa svojim suradnicima.

Ministar unutarnjih poslova Oliver Spasovski otkrio je da je na ulazu u zgradu uhvaćena, vezane su joj ruke i noge te je stavljena u vreću za spavanje prije nego što je u prtljažniku vozila Citroen prevezena iz Skoplja. Očevici tvrde da se na tom mjestu dogodilo ubojstvo, nakon čega je uslijedilo namjerno paljenje vozila.
Prema izvješćima, osobe koje su upravljale vozilom “citroen” koje je sudjelovalo u Vanjinoj otmici o njezinom boravištu i pogodnom trenutku za incident obavijestio je netko tko je tvrdio da je njezin otac, Aleksandar.

Vanja Đorčevska, Makedonija

Oteti i tragično izgubili živote u samo dva sata.

Želimo vam skrenuti pozornost na tragično otkriće beživotnog tijela četrnaestogodišnje djevojčice Vanje Gorčevske. Vlasti su potvrdile da je bila žrtva ubojstva. Šokantno, otkriveno je da je pet osoba bilo umiješano u ovaj gnusni zločin. Vanja je nestala 27. studenog dok je stajala ispred svoje kuće. Tragično, brutalno je ubijena kasnije tog istog dana, oko 10 sati ujutro, samo 40 minuta udaljena od prebivališta svoje obitelji.

Aleksandar Đorčevski

Unatoč izjašnjavanju krivnje, njezin otac danas je uhićen i zadržan u pritvoru 48 sati. U međuvremenu, glavni osumnjičenik, Ljupčo Palevski-Palčo, i dalje je na slobodi, zbog čega su vlasti izdale međunarodnu tjeralicu za njim.

Oglasi - Advertisement