Marko Bojković, poznati srpski borac u mešovitim borilačkim veštinama, nedavno je na Instagramu objavio da je neidentifikovani ubica provalio u njegov stan i napao jednu od žena. Besan, Bojković je tada rekao napadaču da “zadavi i udari” ženu i rekao joj da “pozdravi Bojkovića, neće još dugo”, a sada je rekao da tu nije kraj.

“Dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da mi je život ozbiljno ugrožen, a moguće je čak i da se spremaju da me likvidiraju. Ovo nije šala, moj pravni tim priprema detaljnu krivičnu optužnicu, koja će biti dostupna. Uskoro u javnost. „Informišite se.” „Sve se saznalo preko medija”, rekao je. Marko Bojković (22) oglasio se na Instagramu, gde ga prati blizu 200.000 ljudi, sa kojima je podelio anketu. Nezvanične informacije u .

“Tačno će se znati ko stoji iza ovoga, sve će biti dokumentovano, a ako mi se bilo šta desi, znaćete ko je to uradio. Objaviću ime i prezime te osobe i sve koji ga podržavaju. Biće veliki šok!”, rekao je Bojković i dodao da “neće sjediti i čekati da se njemu i njegovom narodu nešto dogodi”.

Obećavajući srpski borac u mešovitim borilačkim veštinama, 22, hitno je prebačen u bolnicu nakon što je maskirani napadač navodno upao u njen stan u petak uveče. Inače, Bojković ima savršen rekord karijere do sada (5-0).

Oglasi - Advertisement