Pevačica Jelena Karleuša je vredno radila, izvodeći i promovišući nove pesme sa svoja dva albuma „Alfa“ i „Omega“, a sada je odlučila da unese nešto novo u svoj repertoar.

Kako je objasnila na Instagramu, od sada će tokom svojih nastupa, pored svojih hitova, na repertoar uvrstiti i pregršt pesama koje hvale njene kolege u javnosti. Jelena je istakla da je sve ove pevačice ona birala, štitila i favorizovala.

“Od sada ću, pored svojih pesama, na nastupima pevati i pesme kolega koji su mi govorili divne stvari i podržavali me. Pa da krenemo redom: Indira, Stoja, Dragana Mirković, Milica Pavlović, Dado polumenta , Vesna Đogani, Didi Djej, Mira Škorić, Rozga, Bekvalac, Emir Lapsus, Vesna Zmijanac, Sanja Vučić, Elma, Đani, Indi, Mimi Mercedes, Sajsi, Devito, Ana Bekuta, Selma, Saša Matić, Jovana Tipsin, Ljupka Stević, Ivana Boom Nikolić. Ovo je lista odabranih, zaštićenih i privilegovanih pevača. Izabranih”, napisala je JK.

Kasnije je Karleuša posebnu pažnju posvetila Stojani Novaković Stoji, pa je napisala sledeće, uz video snimak svadbe na kojoj je Stoja u transu pevala „Nešto mi gobi“ dok su je svatovi gađali novcem:

“Ovo je hit pesma i takva je pevačica! Ako neko treba da drži scenu, to je ovakva žena, sa ovom energijom, sa decenijama ovakvih hitova! Kakva kraljica”, rekla je pevačica Kompliment joj.

Oglasi - Advertisement