Pevačica Ivana Banfić bila je velika zvezda devedesetih. Osvojila je muzički svet i bila je jedna od najpopularnijih pevačica dance muzike u to vreme, a 2000. godine snimila je duet “Godina” sa Dinom Merlinom, čime je dospela u sam vrh muzičke industrije.

Ona je prethodnu noć izvela hit na koncertu u Beogradu, a njen izgled je sve oduševio jer već dugo živi u andergraund medijima. Ivana već dugi niz godina sa porodicom živi na selu, bavi se poljoprivredom, a njena „glinena kuća“ postala je vijest koja je odjeknula u medijima širom regiona.

Od pevačice do farmera – put je izabrala Ivana Banfić, koja je prošle godine učestvovala na takmičenju koje je, iako se nije proslavila, pokazalo da je život u prirodi na nju imao veliki uticaj.

“Prije ove odluke provela sam dvadeset godina ne noseći ništa osim visokih potpetica, uskih haljina, bila sam vlasništvo medija, uvijek sam morala biti sjajna, morala sam biti lijepa”, priznala je jednom prilikom u emisiji. na kvadrat”, danas živi u selu Stara Drenčina nedaleko od Siska i smatra da je donijela najbolju odluku u životu.

Oglasi - Advertisement