Njegovim dolaskom na pozornicu je izašao Dino Merlin kojeg je dočekala publika oduševljena njegovim prisustvom u beogradskoj Areni. Pozdravio je publiku, a oni su ostali očarani tijekom cijelog nastupa.

Popevši se na pozornicu u Beogradu na svoj koncert, Dino Merlin je izrazio uzbuđenje što je nakon osam dugih godina ponovo u svom voljenom gradu. Prizor pred njim bio mu je poznat i utješan, a on se nije mogao ne osjećati fantastično. Vrijeme mu je brzo prolazilo, posebno u njegovim godinama, i nije mogao ne razmišljati o značajnim promjenama koje su se dogodile u njegovom životu. Rodilo se njegovo dijete koje mu je donijelo veliku radost u život. Dok je gledao u budućnost, nadao se da će njegov unuk uspjeti pronaći unutarnji mir i zadovoljstvo.

Nasuprot tome, odvojite trenutak da promatrate izgled Dinove rezidencije i veliki broj nekretnina koje posjeduje isključivo u Sarajevu. Ove informacije mogu se pronaći u posebnom tekstu.

Video pogledajte na linku ispod

https://www.youtube.com/watch?v=Age7tHjwTSs

Na koncertu Dine Merlina bilo je nekoliko zapaženih ličnosti koje su se posebno istaknule. Senida je bila prisutna odjevena u raskošnu bundu, dok je Danijela Dimitrovska svojom kratkom suknjom dala hrabru izjavu. Nadalje, Ana Sević i njezin partner viđeni su u srdačnom zagrljaju.

Brojne poznate osobe postepeno se probijaju do događaja, a jedan od najranijih je pjevač Amel Ćeman Ćemo, koji se za ovu priliku odlučio za sofisticirani ansambl.

Fotograf Sever Zolak i voditeljica Hana Adrović dočekali su Senidu koja je stigla odjevena u crnu bundu.

Danijela Dimitrovska, voditeljica Blic televizije, izazvala je veliku pažnju svojim odabirom odjevne kombinacije. Naime, njezina kratka suknja skrenula je pozornost na njenu vitku građu.

Došlo je nekoliko poznatih osoba, uključujući influencericu na društvenim mrežama Leu Stanković i glazbenika Sergeja Ćetkovića. Ćetković je u emisiji “Scena” na Blic televiziji izjavio da će biti prisutan sve tri večeri na predstojećem koncertu Dine Merlina.

Pred našim kamerama Ana Sević i njen partner Danijel Nedeljković bili su zagrljeni u toplom zagrljaju, oboje sportski vedrih i ozarenih izraza lica.

Kompletna Beogradska arena popunjena je do maksimuma.

Oglasi - Advertisement